ΤΕΝΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: Στο Centre court του Wimbledon κόντρα στη Ραντουκάνου – Η ώρα του αγώνα

Δυνατή δοκιμασία για τη Μαρία Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Wimbledon κόντρα στην τοπική ηρωίδα Έμα Ραντουκάνου.
Μαρία Σάκκαρη: Στο Centre court του Wimbledon κόντρα στη Ραντουκάνου – Η ώρα του αγώνα

Στη μάχη του τρίτου γύρου του Wimbledon μπαίνει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη η οποία μάλιστα θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Centre court του εμβληματικού τουρνουά.

Αυτό θα συμβεί διότι θα αντιμετωπίσει τη Βρετανή Έμα Ραντουκάνου, νικήτρια του US Open το 2021. Η 21χρονη παίκτρια μπορεί να έχει πτωτική πορεία μετά από εκείνο το απίθανο επίτευγμα και να βρίσκεται μόλις στο νούμερο 135 του κόσμου, όμως παραμένει άκρως επικίνδυνη ιδιαίτερα μπροστά στους συμπατριώτες της που αναμένεται αν τη στηρίξουν φανατικά.

Πέρα από την παρθενική της παρουσία στο κεντρικό γήπεδο βέβαια, η Μαρία Σάκκαρη κυνηγάει να μπει για πρώτη φορά και στον τέταρτο γύρο του Wimbledon. Η ίδια πάντως δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση κάνοντας δύο καλές νίκες την ίδια ώρα που ανακοινώθηκε και η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η μοναδική φορά που οι δυο τους έχουν συναντηθεί ήταν στο US Open του 2021 τότε που η απίστευτη Ραντουκάνου νίκησε εύκολα με 6-1, 6-1.

Ο αγώνας τους θα διεξαχθεί δεύτερος στο γήπεδο μετά το ματς Τιαφόε – Αλκαράθ το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:30. Πριν τις 18:00 δύσκολο να βρεθούν οι δύο τενίστριες στο γήπεδο. Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα είναι το Novasports Prime.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Στο Centre court του Wimbledon κόντρα στη Ραντουκάνου – Η ώρα του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις