ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά πήρατε κάποιον τίτλο;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά πήρατε κάποιον τίτλο;

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφαση να αφήσει το NBA για τον Ολυμπιακό, ύστερα από μία σεζόν στον… μαγικό κόσμο.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για την συγκεκριμένη μεταγραφή, αναγνωρίζοντας για μία ακόμα φορά την τεράστια αξία του παίκτη.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε να χωρέσει στον Παναθηναϊκό με τους Μήτογλου και Χουάντσο στο «4», ενώ εξέφρασε και την απορία του γιατί οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν μια μεταγραφή σαν να… πήραν το ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοφ είναι παικταράς είμαι εγώ. Εντάξει τώρα δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου, αλλά και πάλι… Αλλά και πάλι το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος αντίστοιχα με εμάς που πήραμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα, να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ, πραγματικά με ξεπερνάει.

Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε σοβαρούς τίτλους πήρανε, ούτε τίποτα… Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, είναι τεράστιος παικταράς. Αλλά πανηγυρίζετε σαν να πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα επειδή γύρισε ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς;».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά πήρατε κάποιον τίτλο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.