MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Λυκούργος και Κωνσταντίνος εγκαταλείπουν την Ισμήνη

Η γη της ελιάς φέρνει μεγάλες ανατροπές στην ιστορία στον τέταρτο κύκλο.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Λυκούργος και Κωνσταντίνος εγκαταλείπουν την Ισμήνη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς επιστρέφει από το φθινόπωρο με τον τελευταίο κύκλο να αναμένεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός.

Η σειρά του Mega που έχει καθηλώσει επί τρία χρόνια συνεχίζεται με νέες εξελίξεις, νέους ήρωες αλλά και μεγάλες αλλαγές.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη διεκδικεί τον Κωνσταντίνο

Με μεγάλα ερωτηματικά άφησε το φινάλε του τρίτου κύκλου τη σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Το ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα στο παρελθόν κυρίως λόγω του σκοτεινού παρελθόντος του συμβολαιογράφου. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος τα άφησε όλα πίσω του για χάρη της Ισμήνης.

Η γραμματέας του όμως στη δουλειά έφερε διχόνοια ανάμεσα στο ζευγάρι και τελικά η Ισμήνη μετακόμισε σπίτι του πατέρα της με το διαζύγιο να μοιάζει μονόδρομος. Η Ισμήνη έφτασε την κατάσταση στα άκρα με τη ζήλεια της κάνοντας σκηνικό στο γάμο του Τζον και της Αθηνάς.Εκεί ο Κωνσταντίνος πάτησε πόδι με τον Λυκούργο να συμφωνεί μαζί του. Μάλιστα ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι.

Στα νέα επεισόδια που έρχονται η Ισμήνη συνειδητοποιεί ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα της έχουν γυρίσει την πλάτη. Σιγά σιγά καταλαβαίνει πως υπήρξε άδικη με τον άντρα της. Έτσι, θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ξανά. Εκείνος όμως, τουλάχιστον στην αρχή, δε δείχνει διάθεση να κάνει πίσω. Για πρώτη φορά η Ισμήνη αισθάνεται αληθινή μοναξιά…

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Στάθης – Ιουλία τη νέα σεζόν

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μάνος και Στάθης σώζουν την Αγγελική!

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι χρήστες του X πανηγύρισαν τη δολοφονία του Γιωργίκη

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Λυκούργος και Κωνσταντίνος εγκαταλείπουν την Ισμήνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα