ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Έγραψαν… οι Ιταλοί τους Τούρκους στην Κύπρο – Η διάψευση που τρέλανε την Άγκυρα

«Μιλήσαμε με την ENI, δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση σε σχέση με την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Έγραψαν… οι Ιταλοί τους Τούρκους στην Κύπρο – Η διάψευση που τρέλανε την Άγκυρα

Εκπρόσωπος της ιταλικής ENI διέψευσε σε δήλωσή της στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τις δραστηριότητές της στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ).

Το Bloomberg, γράφει το abnase.com, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, είχε αναφέρει ότι η ιταλική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο εκποίησης περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με δραστηριότητες γεώτρησης φυσικού αερίου συνολικής αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με πιθανούς στόχους τις δραστηριότητες στην Ινδονησία και την Κύπρο.

«Η Eni…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγραψαν… οι Ιταλοί τους Τούρκους στην Κύπρο – Η διάψευση που τρέλανε την Άγκυρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.