ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Πανηγυρίζουν για την προκλητική άσκηση στα νότια της Κύπρου με οπλισμένα μαχητικά! «Επίδειξη δύναμης προς Ελλάδα, Κύπρο!»

Νέα πρόκληση από την Τουρκία προς Ελλάδα και Κύπρο με άσκηση με οπλισμένα μαχητικά στα νότια της Κύπρου.
Τούρκοι: Πανηγυρίζουν για την προκλητική άσκηση στα νότια της Κύπρου με οπλισμένα μαχητικά! «Επίδειξη δύναμης προς Ελλάδα, Κύπρο!»

Ως επίδειξη δύναμης αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι την η παρουσία οπλισμένων μαχητικών αεροσκαφών νότια της Κύπρου σε σχετική άσκηση που πραγματοποίησε η Τουρκία.

Βεβαίως το επίσημο κράτος της γειτονικής χώρας δεν λέει κάτι τέτοιο, ωστόσο το λένε ανοιχτά τα τουρκικά ΜΜΕ μέσω πολεμικών αναλυτών που φιλοξενούνται σε αυτά.

Έχετε ήδη διαβάσει στο Sportime για την ανησυχία που έχουν οι Τούρκοι για τα εξοπλιστικά της Ελλάδας, αλλά και για τις εμπρηστικές αναφορές τους που υποστηρίζουν πως «…είμαστε ξανά αντιμέτωποι με τους Έλληνες στην Ανατολική Μεσόγειο».

Τώρα οι Τούρκοι πραγματοποίησαν αυτή την άσκηση στο νότιο μέρος της Κύπρου με μαχητικά αεροσκάφη που έφεραν οπλισμό και μάλιστα έκαναν ανεφοδιασμό στον αέρα.

Ο Ολούτς Οζουλκέρ Τούρκος πρέσβης μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι τόνισε προκλητικά οτι τα «τουρκικά μαχητικά πήγαν οπλισμένα εκεί και όχι άδεια, προφανώς για επίδειξη δύναμης».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για όσα λένε οι Τούρκοι για την άσκηση αυτή κοντά στην Κύπρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Πανηγυρίζουν για την προκλητική άσκηση στα νότια της Κύπρου με οπλισμένα μαχητικά! «Επίδειξη δύναμης προς Ελλάδα, Κύπρο!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.