VIRAL

EURO2024: Mε τον αλβανικό αετό και η Εύα Μουράτι

Παίκτες είχαν τιμωρηθεί στο Μουντιάλ του 2022, όταν πανηγύρισαν με τον ίδιο χαιρετισμό.
EURO2024: Mε τον αλβανικό αετό και η Εύα Μουράτι

Η Αλβανή δημοσιογράφος, Εύα Μουράτι, η οποία βρέθηκε στα γήπεδα της Γερμανίας για την κάλυψη των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας της, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της, κατά την οποία χρησιμοποιεί τον εθνικιστικό αλβανικό χαιρετισμό του δικέφαλου αετού στο πλαίσιο της παρουσίας της στον αγώνα της Αλβανίας με την Ισπανία.

Να σημειωθεί πως οι αλβανικής καταγωγής παίκτες, Τσάκα και Σακίρι, είχαν τιμωρηθεί κατά τον αγώνα με την Σερβία στο Μουντιάλ του 2022, όταν πανηγύρισαν με τον ίδιο χαιρετισμό.

Ο διεθνής Τούρκος αμυντικός Μερίχ Ντεμιράλ τιμωρήθηκε την Παρασκευή με δύο αγωνιστικές για τον εθνικιστικό χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων», τον οποίο χρησιμοποίησε μετά από γκολ που πέτυχε στον νικητήριο αγώνα με την Αυστρία στο Euro 2024.

Μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιες αρχές να ασχοληθούν και με την περίπτωση της Αλβανίδας δημοσιογράφου;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «EURO2024: Mε τον αλβανικό αετό και η Εύα Μουράτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.