ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Φαμπιάνο «έκλεισε», o Άρης πάει παρακάτω!

Ο Φαμπιάνο αποφάσισε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.
O Φαμπιάνο «έκλεισε», o Άρης πάει παρακάτω!

Ο Άρης περιμένει την απάντηση του Φαμπιάνο. Η οποία θα είναι αρνητική. Κοντά σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Θα προλάβει ο Άρης να αποσύρει το ενδιαφέρον του, ή το περιβάλλον του Φαμπιάνο θα δρομολογήσει τις εξελίξεις διαρρέοντας ότι απάντησε αρνητικά ο Βραζιλιάνος; Όπως και να έχει, οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η πρόταση του Άρη, η οποία δεν κατατέθηκε ούτε χθες, ούτε προχθές, δεν έπεισε τον Bραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Εξέλιξη που δεν αποτελεί έκπληξη, αφού οι πιθανότητες να μείνει ο Φαμπιάνο ήταν πολύ λίγες.

Πάντως η πλευρά του παίκτη έβγαλε και μια δυσαρέσκεια τις τελευταίες μέρες, αφού όπως τονίζουν άνθρωποι κοντά στον ποδοσφαιριστή, η πρόταση που του έκανε ο Άρης δεν είναι εκείνη που γράφτηκε σε κάποια ΜΜΕ, δηλαδή 1,8 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Η πλευρά Φαμπιάνο τονίζει ότι ήταν πιο χαμηλή και ουδέποτε του κατατέθηκε βελτιωμένη, όπως προκύπτει από διαρροές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Πάντως η πρόταση του Άρη ήταν εξαιρετική και στα 500 χιλιάρικα το χρόνο, με δεδομένο ότι ο Φαμπιάνο κοντεύει τα 33, ωστόσο ο Βραζιλιάνος ψάχνει περισσότερα χρήματα στο τελευταίο του συμβόλαιο, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Άρη και Φαμπιάνο. Ο Bραζιλιάνος στόπερ μετά από μια τριετία στους «κιτρινόμαυρους» με 113 συμμετοχές και 9 γκολ, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλη γη και άλλα ποδοσφαιρικά μέρη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Φαμπιάνο «έκλεισε», o Άρης πάει παρακάτω!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.