ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελλάδα-Σλοβενία: Καταιγιστική η Εθνική στο ξεκίνημα, 13-0 σε 3 λεπτά με «αγριεμένο» Γιάννη! (vids)

Τρομερό ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Σλοβενία με σερί 13-0 μέσα σε μόλις 3 λεπτά αγώνα.
Ελλάδα-Σλοβενία: Καταιγιστική η Εθνική στο ξεκίνημα, 13-0 σε 3 λεπτά με «αγριεμένο» Γιάννη! (vids)

Ελλάδα-Σλοβενία: «Αγριεμένη» μπήκε η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Σλοβενία στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του ημιτελικού αγώνα για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από μόλις 2:14 λεπτά στο ματς ο προπονητής των Σλοβένων αναγκάστηκα να καλέσει τάιμ άουτ καθώς το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη στο 9-0 για την Ελλάδα.

Λίγο αργότερα ο φωτεινός πίνακας στο ΣΕΦ έδειχνε 13-0, ενώ το πρώτο καλάθι της Σλοβενίας πέτυχε ο Λούκας Ντόντσιτς όταν πια είχαν κυλήσει 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι.

Η Εθνική έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και παράλληλα έχοντας υποχρεώσει τη Σλοβενία σε 1/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα!

Γενικότερα η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ολοκλήρωσε το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης παίζοντας σχεδόν τέλεια σε άμυνα (2π. με 1/9 σουτ η Σλοβενία) κι επίθεση (15π. με 7/8 διπ.).  Στα αρνητικά μόνο μόνο τα τρίποντα (0/4) όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε 0/4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχοντας 7 από τους 13 αυτούς πόντους, ενώ 4 είχε ο επίσης καυτός Νικ Καλάθης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελλάδα-Σλοβενία: Καταιγιστική η Εθνική στο ξεκίνημα, 13-0 σε 3 λεπτά με «αγριεμένο» Γιάννη! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.