ENGINE POWER

Fishing Trip Γύθειο: Το Fishing Trip έχει γίνει η πιο καυτή επιλογή απόδρασης για αυτό το καλοκαίρι στη Μάνη

Fishing Trip Γύθειο Μάνης: Το Fishing Trip είναι πλέον πολύ δημοφιλές, σαν επιλογή απόδρασης και της απόλυτης εμπειρίας ψαρέματος, βαρκάδας και κολύμβησης
Fishing Trip Γύθειο: Το Fishing Trip έχει γίνει η πιο καυτή επιλογή απόδρασης για αυτό το καλοκαίρι στη Μάνη

Fishing Trip Γύθειο εξόρμηση για ψάρεμα στην Μάνη: Θέλεις να νιώσεις πραγματικά πως είσαι σε διακοπές και να ζήσεις μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη από πρωτόγνωρες στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και παράλληλα εκπαίδευσης; Η επιλογή είναι μια εκδρομή με ένα αλιευτικό σκάφος που θα βιώνεις σε real time την διαδικασία του ψαρέματος με ένα καπετάνιο και το πλήρωμα του που θα ψαρεύουν για σένα, την παρέα σου ή την οικογένεια σου. Απλά μοναδικό!!! Θα ανακαλύψεις τα γαλάζια μαγευτικά νερά του αιγαίου, παραλίες δύσβατες, σπηλιές και σημεία που δεν θα μπορούσες αλλιώς να επισκεφτείς… Κολύμπι, ηλιοθεραπεία και φαγητό με φρέσκα θαλασσινά στο σκάφος από τα έπαθλα που μόλις θα χεις συγκεντρώσει ψαρεύοντας.

Fishing Trip σημαίνει με απλά λόγια η διαδικασία που ο αλιέας επιβιβάζει τουρίστες στο σκάφος του, βγαίνει μαζί τους για ψάρεμα, δείχνοντάς τους τον τρόπο ψαρέματος με παραγάδι ή στατικά δίχτυα, έναντι αμοιβής, ενώ οι επιβάτες μπορούν να ψαρέψουν και αυτοί με καλάμι, συρτή ή καθετή.

fishing-trip-mani-githio-fish-ioannidis-summer-hellas-tour

Fishing Trip Γύθειο: Ο καπετάν Κωσταντής στο καΐκι “Κυριακή” ρίχνει δίχτυα στα καταγάλανα νερά της Μάνης…

Fishing Trip Μάνη Γύθειο: Ύστερα από έρευνα που κάναμε για να ζήσουμε αυτή την τόσο ξεχωριστή εμπειρία καταλήξαμε στην πολύ αγαπημένη και μαγευτική Μάνη και συγκεκριμένα στο γραφικό λιμάνι του Γυθείου. Γύθειο η γη των Θεών η πολύχρωμη πόλη της Μεσογείου με τους πανάρχαιους μύθους που συνοδεύουν το όνομά της, το Γύθειο ξεχωρίζει για το φλογερό ταπεραμέντο του και τη μοναδική ομορφιά του. Στο λιμάνι του Γυθείου συναντήσαμε τον καπετάν Κωσταντή με το ψαροκάικο “Κυριακή”. Ο Καπετάν Κωσταντής προσφέρει αυτή την μοναδική περιήγηση σε όλους όσους θα επιθυμούσαν να ζήσουν την εμπειρία του να πιάνεις ψάρια σε καΐκι, συμπεριλαμβανομένης της τέχνης του να τα μαγειρεύεις, που σίγουρα θα είναι σκέτο απόλαυση…

Συγκεκριμένα ο καπετάν Κωνσταντής μας δήλωσε από την στιγμή που πατας το πόδι σου πάνω στο καΐκι έχεις αποφασίσει πως θα είσαι ο ναύτης μου σένα ταξίδι μαζί μου σε ανέγγιχτες παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς, σε ναυάγια, σε χρυσαφένιες ακρογιαλιές με θαλάσσιες χελώνες,  μαθαίνοντας για το ψάρεμα και βιώνοντας την απόλυτη θαλάσσια περιπέτεια στα κύματα και με συνοδοιπόρους  τα δελφίνια .  Οι εκδρομές μας έχουν την ιδιωτικότητα και την ανάλογη προσαρμογή με βάση τις ανάγκες της κάθε οικογένειας ή παρέας. Η ασφάλειά είναι προτεραιότητά μας και η διασκέδαση στα μέγιστα! Οι εκδρομές περιλαμβάνουν  ( Διάρκεια 3 ώρες, 5 ώρες, 8 ώρες και ακόμη όλη την ημέρα/12 ώρες).

fishing-trip-mani-githio-fish-ioannidis-summer-hellas-tour

  • Παραδοσιακό ψάρεμα
  • Ψάρεμα με δίχτυα
  • Ψάρεμα με κοντάρι ή οτιδήποτε άλλο
  • Ψάρεμα με παραγάδι κατόπιν συνεννόησης
  • Πολλές στάσεις για κολύμπι! Εξορμήσεις για ψάρεμα για όλες τις ηλικίες.

Fishing Trip Γύθειο: Το Fishing Trip είναι πλέον πολύ δημοφιλές, ειδικά για όσους αγαπούν να είναι έξω στο νερό και να έχουν μια υπέροχη περιπέτεια. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα σαν επιλογή απόδρασης αυτήν την διαφορετική εμπειρία ψαρέματος, βαρκάδας και κολύμβησης και είμαστε σίγουροι πως θα σας χαρίσει αξέχαστες και μοναδικές αναμνήσεις για σας και την οικογένεια σας!

fishing-trip-gythio-mani-fish-ioannidis-summer-hellas-tour-

Fishing Trip Ioannidis στο Γύθειο της Μάνης,  ζήστε μια από τις πιο διασκεδαστικές και μοναδικές υπαίθριες δραστηριότητες στην Μάνη. Ψάρεμα και κολύμπι στο Γύθειο με τον Καπετάν Κωσταντή !

Για να κάνετε την κράτηση σας για ένα Fishing Tour καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938124999 και μιλήστε με τον καπετάν Κωνσταντή

Ένα tips από την ξεχωριστή εμπειρία μας είναι πως ο καπετάν Κωνσταντής εκτός από ένας γλυκός, χαμογελαστός, ευγενικός άνθρωπος και επαγγελματίας στο είδος του έχει και αλλά χαρίσματα όπως να τραγουδάει υπέροχα… Αξίζει να του το ζητήσετε και αν είναι σε κέφια, να αρχίσετε τις ζεμπεκιές!!!!

Το Fishing trip ανήκει στον Αλιευτικό τουρισμό περιλαμβάνει την επίδειξη τεχνικών αλιείας και της χρήσης συγκεκριμένων μεθόδων και εργαλείων από τους ίδιους τους τουρίστες-επισκέπτες ή και την άμεση και ενεργό συμμετοχή των τουριστών επισκεπτών σε αυτές τις δραστηριότητες και πρακτικές, ακόμη  την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, εστίασης σε παράκτιες, παρόχθιες και παραλίμνιες περιοχές αλιευτικών κοινοτήτων,  την παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης, παρακολούθησης ή συμμετοχής σε δράσεις, ενέργειες ή δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν με στόχο την ψυχαγωγία και την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών του επισκέπτη-τουρίστα μέσω της επαφής του με την αλιεία και την σπογγαλιεία και το φυσικό, κοινωνικό και πολιτιστικό περιβάλλον της και τέλος την διοργάνωση εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων για όλα τα ανωτέρω.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fishing Trip Γύθειο: Το Fishing Trip έχει γίνει η πιο καυτή επιλογή απόδρασης για αυτό το καλοκαίρι στη Μάνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!