MEDIA

Ψυχοκόρες: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο!

Όλα έτοιμα για το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά «Ψυχοκόρες».
Ψυχοκόρες: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο!

Αρκετά μεγάλη επιτυχία είναι τη φετινή σεζόν η σειρά «Ψυχοκόρες», με τον ΑΝΤ1 να φαίνεται ότι έκανε αρκετά καλή επιλογή.

Ωστόσο η χρονιά φτάνει στο τέλος της και το τελευταίο επεισόδιο έρχεται και θα φέρει τα πάνω-κάτω με όσα θα δούμε, ενώ αναμένεται και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα όλα αυτά θα τα δούμε το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου στις 21:00, όπου όλα θα τελειώσουν μία και καλή.

Στο επεισόδιο αυτό, θα δούμε τις αδερφές Πολύζου που είχαν χωριστεί και μεταφερθεί στα σπίτια πλουσίων οικογενειών.

Η μία πήγε στο Καμαρωτό, η άλλη σε ένα σπίτι όπου θα την βοηθούσε να εξελιχθεί κοινωνικά, η μία να γίνει συνοδός κυρίων και η άλλη να μείνει καταδικασμένη στο σπίτι των Κοτρώτσηδων.

Οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα και πέρασαν πολλές δυσκολίες και ενώ είχαν αποφασίσει να μη χωρίσουν ποτέ δεν κατάφεραν.

Ψυχοκόρες: Αλλάζουν τα πάντα για τις αδερφές!

Ωστόσο η τύχη φαίνεται ότι τους χαμογελάει και μία σειρά από γεγονότα τις φέρνει και πάλι κοντά, αλλά η χαρά δε θα κρατήσει για πολύ.

Ένα πάρα πολύ δυσάρεστο περιστατικό θα αλλάξει και πάλι τα πάντα στη ζωή τους, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι οριστικά.

Η μία από τις αδερφές θα χάσει τη ζωή της και οι άλλες θα μείνουν να θρηνούν το θάνατο της και να μην ξέρουν πώς να συνεχίσουν από εδώ και πέρα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τις «Ψυχοκόρες» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψυχοκόρες: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα