MEDIA

Ζωή τελευταίο επεισόδιο: Πηγαίνει στον άλλο κόσμο για να βρει τη νεκρή της κόρη

Με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο θα ολοκληρωθεί η σειρά του ΑΝΤ1 «Ζωή».
Ζωή τελευταίο επεισόδιο: Πηγαίνει στον άλλο κόσμο για να βρει τη νεκρή της κόρη

Η σειρά Ζωή του ΑΝΤ1 θα προβάλλει το τελευταίο της επεισόδιο αυτή την εβδομάδα το οποίο θα μας συγκινήσει ξανά όπως έχει κάνει ήδη όλη η μίνι σειρά.

Τα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη, θα προβληθούν από Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι Τετάρτη 10 Ιουλίου με στόχο να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση. Σε αυτά θα δούμε τη Ζωή να καταφέρνει να αγαπήσει ξανά τη ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου.

Ζωή τελευταίο επεισόδιο: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε

Η τελευταία αποστολή της Ζωής θα είναι πολύ προσωπική και αφορά την Ουρανία, την κόρη που έχασε πριν από 25 χρόνια. Σε αυτή την αποστολή η Γιάννα δε θα λάβει μέρος. Αρνείται καθώς η Ζωή της ζητά μια εξωφρενική χάρη.

Παίρνει την απόφαση να βρει έναν τρόπο να πάει ξανά στον… άλλο κόσμο για να βρει το χαμένο της παιδί. Προς μεγάλη της έκπληξη όμως αυτό που αντικρίζει εκεί την οδηγεί στην ολοκληρωτική αφύπνιση.

Μια νέα μέρα ξημερώνει για τη Ζωή. Έχει τη χαρά να δει το γιο της να παντρεύεται ενώ είναι πλέον έτοιμη να κάνει μια καινούργια αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Bahar – Καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ βάζει τέλος στις εφημερίες της Μπαχάρ!

Το ξενοδοχείο: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερνής σειράς του ANT1

Εξέλιξη… ανάσα για την υγεία του Κόκοτα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζωή τελευταίο επεισόδιο: Πηγαίνει στον άλλο κόσμο για να βρει τη νεκρή της κόρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα