SPORTIME BET

Ο τελικός Κροατία – Ελλάδα με ενισχυμένες αποδόσεις!

Έτοιμη για τη μεγάλη πρόκριση η Ελλάδα που θέλει να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Ο τελικός Κροατία – Ελλάδα με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ένα βήμα έμεινε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ να διεκδικεί το εισιτήριο για το Παρίσι απέναντι στην Κροατία στο ΣΕΦ (21:00) στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη συνέτριψε την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς στον ημιτελικό του Προολυμπιακού και η Κροατία νίκησε δύσκολα την Δομινικανή Δημοκρατία ώστε οι δύο ομάδες να δώσουν ραντεβού στον τελικό, όπου μία εξ αυτών θα ταξιδέψει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η «επίσημη αγαπημένη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον κουρασμένο και μοναχικό Ντόντσιτς έχοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο τα ηνία στη μονομαχία των δύο κορυφαίων ΝΒΑερς, με το 13-0 του πρώτου τριλέπτου να είναι ενδεικτικό της εκ διαμέτρου αντίθετης εικόνας των δύο ομάδων.

Από τη μία πλευρά ένας Greek Freak που δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά-πολλά (13π.) καθώς είχε πληθώρα συμπαραστατών και στις δύο πλευρές του παρκέ (πρώτος σκόρερ με 19 ο Γουόκαπ), ενώ από την άλλη ένας Ντόντσιτς χωρίς καμία συμπαράσταση ώστε να διαμορφωθεί ένα σκηνικό θριαμβου για την Ελλάδα που αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ (96-68) κι έτσι η «γαλανόλευκη» να φτάσει στον τελικό και να απέχει μία νίκη από την ιστορική επιστροφή σε ολυμπιακό τουρνουά μετά το 2008 όταν και πάλι είχε τσεκάρει το εισιτήριο μέσω του Προολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους (ΟΑΚΑ).

Κροατία – Ελλάδα 1(+9.5):1.92 2(-9.5):1.88

Για να τσεκαριστεί ωστόσο το εισιτήριο της Ελλάδας για το ραντεβού των κορυφαίων στο Παρίσι θα χρειαστεί άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Κροάτες, οι οποίοι στοχεύουν στη δική τους επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2016.

Η ομάδα του Γιόζιπ Σέζαρ δυσκολεύτηκε παραπάνω από το αναμενόμενο αλλά έκανε τη δουλειά με το 77-80 επί των Δομινικανών, με τους 25 πόντους του Ζούμπατς να κάνουν τη διαφορά.

Ο σέντερ των Κλίπερς είναι εκ των βασικών πυλώνων της Κροατίας δίπλα στον Μάριο Χεζόνια και τον Ντάριο Σάριτς, με την συγκεκριμένη τριπλέτα να είναι κάτι παραπάνω από ικανή να κάνει τη ζημιά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και δίχως αμφιβολία είναι πρωταρχικός στόχος να περιοριστεί ώστε η Ελλάδα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση στο κατάμεστο σε άλλο ένα παιχνίδι ΣΕΦ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Προολυμπιακό

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο τελικός Κροατία – Ελλάδα με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.