ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φρεγάτα Ψαρά: Έτριβαν τα μάτια τους με το ελληνικό anti-drone σύστημα – Έστειλε… αδιάβαστα τρια drone με τη μία – Και ένα τέταρτο από τα όπλα της φρεγάτας

Προσέξτε, η συντονισμένη επίθεση των Χούτι έγινε με τέσσερα drone ταυτόχρονα.
Φρεγάτα Ψαρά: Έτριβαν τα μάτια τους με το ελληνικό anti-drone σύστημα – Έστειλε… αδιάβαστα τρια drone με τη μία – Και ένα τέταρτο από τα όπλα της φρεγάτας

Διαβάσατε στο geostratigika.gr για την εμπλοκή της φρεγάτας Ψαρά στην προστασία εμπορικού πλοίου στον κόλπο του Άντεν στις 3 Ιουλίου.

Για την συγκεκριμένη επιτυχή επιχείρηση έβγαλε ανακοίνωση και το Eunavfor Aspides HQ.

Η ελληνική φρεγάτα Ψαρά λοιπόν, ξανά, την Κυριακή το πρωί, χρησιμοποιώντας το ελληνικό anti – drone σύστημα που έχει εγκατασταθεί σε αυτή έστειλε… σπίτι τους τρία drone των Χούτι (ένα έπεσε και δύο έκαναν ακύρωση αποστολής) ενώ ένα τέταρτο καταρρίφθηκε αφού μπήκε στην εμβέλεια των όπλων της ελληνικής φρεγάτας.

Προσέξτε, η συντονισμένη επίθεση των Χούτι έγινε με τέσσερα drone ταυτόχρονα, εκ των οποίων τα τρία «έφαγαν» jamming από το ελληνικό σύστημα της ΕΑΒ, που τόσο έχει λοιδορηθεί των τελευταίο καιρό.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτα Ψαρά: Έτριβαν τα μάτια τους με το ελληνικό anti-drone σύστημα – Έστειλε… αδιάβαστα τρια drone με τη μία – Και ένα τέταρτο από τα όπλα της φρεγάτας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.