ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσέριν τρελαίνεται με αυτά που βλέπει στον Παναθηναϊκό!

Ο Άνταμ Τσέριν αξίζει παραπάνω χρήματα και ο Παναθηναϊκός πρέπει να του τα δώσει!
Ο Τσέριν τρελαίνεται με αυτά που βλέπει στον Παναθηναϊκό!

Αρκετούς παίκτες είχε ο Παναθηναϊκός στο Euro 2024, με τον Άνταμ Τσέριν να ξεχωρίζει, όντας μία από τις βασικές επιλογές στην Εθνική Σλοβενίας.

Ο πολύπειρος χαφ, έδειξε τις δυνατότητες του και τους λόγους για τους οποίους κάνει τη διαφορά σε όσα κάνει μέσα στο γήπεδο και πλέον γυρίζει να ξεκουραστεί και να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι».

Ωστόσο τα πράγματα δε θα είναι τόσο εύκολα, αφού ο Άνταμ Τσέριν είναι ο πλέον αδικημενος μισθολογικά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και το ξέρει.

Είπαμε και γράψαμε. Ο Παναθηναϊκός θα έχει θέμα. Άλλος Τσέριν μετά τις εμφανίσεις του στο EURO με την Σλοβενία. Και θα έχει και χίλια δίκια. Πώς να το κάνουμε.

Όταν ο Βέρμπιτς παίρνει τα διπλά και ο Μπακασέτας έξι φορές περισσότερα χρήματα από εκείνον, και λίγα κάνει ο μάνατζερ του.

Παναθηναϊκός: Αξίζει περισσότερα ο Τσέριν!

Με έξτρα, μπόνους και τα ρέστα, δεν φτάνει τα 400 χιλιάρικα ο Σλοβένος χαφ! Όταν ο Βέρμπιτς παίρνει 700 plus και ο Μπακασέτας κοντά στα 2 μύρια, επειδή είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας.

Γιατί με τις εμφανίσεις του στο «τριφύλλι» δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που του δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος, πως θα γίνει.

Τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως μεταγραφικό στόχο της Ουντινέζε και της Μπολόνια, είτε έχουν βάση είτε όχι, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να αναπροσαρμόσει άμεσα το συμβόλαιο του 25χρονου.

Με τουλάχιστον διπλασιασμό των net αποδοχών του, συν κάποια εφικτά μπόνους που θα τον φτάσουν στο εκατομμύριο. Ειδάλλως θα πρέπει να τον πουλήσει. Και κάτι τέτοιο δεν τον συμφέρει από όλες τις απόψεις. Oύτε ο Σλοβένος θέλει να φύγει. Οποτε… show me the money.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσέριν τρελαίνεται με αυτά που βλέπει στον Παναθηναϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!