ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Άρης για Αντούνα, αλλά δεν φτάνει την πρόταση της ΑΕΚ!

Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που έδειξε ενδιαφέρον για τον Ουριέλ Αντούνα!
Και ο Άρης για Αντούνα, αλλά δεν φτάνει την πρόταση της ΑΕΚ!

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ο παίκτης που έχει τσεκάρει η ΑΕΚ έχοντας καταθέσει πρόταση με επταψήφιο νούμερο στον Μεξικανό εξτρέμ. Το έψαξε και ο Άρης!

Ο Μεξικανός είναι ιδανικός για τα όσα έχει ο Ματίας Αλμέιδα στο μυαλό του για τη φετινή εικόνα που θέλει να έχει η Ένωση και ξέρει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ήδη έχουν βγει τα ποσά που προσφέρει η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει και φυσικά τα χρήματα που θα πάρει, αν τελικώς δεχτεί να έρθει στην Ελλάδα και τη Super League 1.

Ωστόσο ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime δεν… έπαιξε μόνο για την ΑΕΚ, αφού και άλλες ελληνικές ομάδες τον κοίταξαν αρκετά και όχι μόνο αυτό.

ΑΕΚ: Παναθηναϊκός και Άρης για Αντούνα!

Η μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα δεν έχει τελειώσει από την Κρουζ Αζούλ και στην επιφάνεια έρχεται το ενδιαφέρον που είχαν δείξει ο Παναθηναϊκός και Άρης.

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει και πρόταση για να τον αποκτήσει, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να φτάσουν την ΑΕΚ σε περίπτωση πλειστηριασμού.

Δε θα μπει λοιπόν στη διαδικασία να ανεβάσουν την προσφορά του, που υπολείπεται εκείνης που έχει καταθέσει ο Δικέφαλος.

Στα 4 εκ. για το 100% του ποδοσφαιριστή και ετήσιο συμβόλαιο στις 800 χιλιάδες ευρώ χωρίς τα μπόνους, η προσφορά που του έκανε ο Άρης, έχοντας μιλήσει πολλές φορές τόσο με τον Αντούνα, όσο και με τον εκπρόσωπο του.

Οι επαφές ξεκίνησαν πριν το Copa America.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και ο Άρης για Αντούνα, αλλά δεν φτάνει την πρόταση της ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.