ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο σπουδαίος Τόνι Κρόος αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο – «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο»

Ο Τόνι Κρόος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του και αποχαιρετά με αγάπη το ποδόσφαιρο.
Ο σπουδαίος Τόνι Κρόος αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο – «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο»

Τέλος στη σπουδαία καριέρα του βάζει ο Τόνι Κρόος, που μετά την περιπέτεια του στο Euro 2024 και τον αποκλεισμό από την Ισπανία… κρεμάει τα παπούτσια του.

Ο θρύλος του Γερμανικού ποδοσφαίρου αποχωρεί άκρως πετυχημένος, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα.

Φεύγει λοιπόν με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, έξι Champions League, πρωταθλήματα Ισπανίας και Γερμανίας και πολλές ατομικές διακρίσεις.

Ενώ παράλληλα τα βιβλία της ιστορία θα τον… γράψουν, ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του.

Έτσι αποφάσισε να στείλει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσα από το προσωπικό του Instagram, δείχνοντας αρκετά συγκινημένος.

Τόνι Κρόος: Αναλυτικά τα όσα έγραψε!

«Αυτό ήταν λοιπόν.

Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους δέχθηκαν το ποιος είμαι, έτσι όπως είμαι.

Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξή σας. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν πάντα να νιώθω ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος έγινα.

Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Ευχαριστώ τον αδερφό μου που ήταν πάντα ο Νο1 θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό- τίποτα καλύτερο να βλέπετε τα παιδιά σας να περηφανεύονται για τον μπαμπά.

Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα μου που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας!

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ Ποδόσφαιρο! Είσαι υπέροχο παιχνίδι. Και… παρακαλώ! Όβερ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο σπουδαίος Τόνι Κρόος αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο – «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.