ENGINE POWER

Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring, ζέσταμα: Πέντε Ducati μπροστά και μετά Yamaha

Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring: Ο Marc Marquez (σπασμένο αριστερό δάχτυλο, μελανιασμένα πλευρά) και ο Fabio Di Giannantonio (εξαρθρωμένη δεξιά κλείδα, έντονοι μώλωπες)
Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring, ζέσταμα: Πέντε Ducati μπροστά και μετά Yamaha

Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP Pecco Bagnaia οδήγησε ένα κουιντέτο της Ducati στην προθέρμανση στο Sachsenring το πρωί της Κυριακής. Χωρίς KTM στο top 10, η Honda στο τέλος του γηπέδου.

Ο Marc Marquez (σπασμένο αριστερό δάχτυλο, μελανιασμένα πλευρά) και ο Fabio Di Giannantonio (εξαρθρωμένη δεξιά κλείδα, έντονοι μώλωπες) αγωνίζονται στο Σαββατοκύριακο του Sachsenring μετά τα ατυχήματά τους στους προκριματικούς της Παρασκευής, με τα παυσίπονα να κρατούν τον πόνο ανεκτό.

Ο εργοστασιακός οδηγός της Aprilia, Maverick Vinales, πρέπει επίσης να σφίξει τα δόντια του μετά τη βίαιη συντριβή του στα Προκριματικά 2, ο συμπαίκτης του Aleix Espargaro ακύρωσε τα πανιά του μετά από τρεις γύρους στο FP1 το πρωί της Παρασκευής και αποκλείστηκε από το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου του αγώνα. Ο Καταλανός υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο στα δεξιά όταν έπεσε στον αγώνα σπριντ στο Άσεν.

apotelesmata-motogp-sachsenring-zestama-pente-ducati-brosta-ke-meta-yamaha

Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring: Ο νικητής του Sprint, Jorge Martin (Prima Pramac Ducati) βελτίωσε το ρεκόρ διαδρομής σε 1:19.423 λεπτά στις κατατακτήριες. Στην προθέρμανση 10 λεπτών το πρωί της Κυριακής κάτω από συννεφιασμένο ουρανό και στους 16 βαθμούς Κελσίου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Pecco Bagnaia σημείωσε τον καλύτερο χρόνο 1:20.638 λεπτά, ακολουθούμενος από τους συναδέλφους του από τη Ducati Morbidelli, Martin, Marc και Alex Marquez επίσης. καθώς ο Fabio Quartararo, ο οποίος ήταν στη Yamaha του έφερε την 6η θέση. Ο οδηγός μπαλαντέρ Στέφαν Μπραντλ (Honda) κατέληξε στο πίσω μέρος του γηπέδου, με 1,8 δευτερόλεπτα πίσω.

Ο Miguel Oliveira, που πανηγύρισε δεύτερος στο σπριντ το Σάββατο, έφερε την καλύτερη Aprilia στην 8η θέση, ο Brad Binder το ταχύτερο KTM στην 11η θέση και ο Takaaki Nakagami εμφανίστηκε ως ο πρώτος αναβάτης της Honda στην 16η θέση.

apotelesmata-motogp-sachsenring-zestama-pente-ducati-brosta-ke-meta-yamaha

Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring, προθέρμανση (7 Ιουλίου):

1. Francesco Bagnaia (I), Ducati, 1:20.638 λεπτά
2. Franco Morbidelli (I), Ducati, +0.080 sec
3. Jorge Martín (E), Ducati, +0.164
4. Marc Márquez (E), Ducati, + 0,207
5. Alex Márquez (E), Ducati, +0,242
6. Fabio Quartararo (F), Yamaha, +0,372
7. Fabio Di Giannantonio (I), Ducati, +0,404
8. Miguel Oliveira (P), Aprilia, +0,43
9. Raúl Fernández (E), Aprilia, +0,457
10. Marco Bezzecchi (I), Ducati, +0,497
11. Brad Binder (ZA), KTM, +0,574
12. Maverick Viñales (E), Aprilia, +0,704
13. Enea Bastianini (I), Ducati, +0.706
14. Pedro Acosta (E), KTM, +0.741
15. Jack Miller (AUS), KTM, +0.956
16. Takaaki Nakagami (J), Honda, +1.008
17. Luca Marini (I), Honda, +1.022
18. Augusto Fernandez (E), KTM, +1.047
19. Johann Zarco (F), Honda, +1.052
20. Joan Mir (E), Honda, +1.441
21. Remy Gardner (AUS ), Yamaha, +1.521
22. Stefan Bradl (D), Honda, +1.854

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποτελέσματα MotoGP Sachsenring, ζέσταμα: Πέντε Ducati μπροστά και μετά Yamaha», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!