ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μεγάλο κενό σε αυτή τη θέση

Η ΑΕΚ έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ αλλά φάνηκε και στο φιλικό με την Μπριζ πως θα πρέπει να κινηθεί για ενίσχυση στην άμυνα
Η ΑΕΚ έχει μεγάλο κενό σε αυτή τη θέση

Η ΑΕΚ έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Έκλεισε Κοϊτά και Στρακόσα, μένουν μόνο οι υπογραφές με τον Περέιρα. Έχει τον Αντούνα, είναι και το μέγα ζήτημα με τον Κορέα.

Εκτός από αυτά όμως, η ομάδα του Αλμέιδα έπαιξε ακόμα ένα φιλικό. Κόντρα στην Μπριζ. Το 4-1 ήττα δεν ήταν καλό αποτέλεσμα. Ειδικά μετά το 6-0 από την Αλκμάαρ. Τα φιλικά δεν είναι καθρέπτης, ναι. Λείπουν πολλοί. Δεν έχουν βρει χημεία και όσοι είναι μαζί. Αλλά τέτοια αποτελέσματα δεν ακούγονται και καλά.

Βγήκε όμως και ένα σημαντικό συμπέρασμα από την τελευταία ήττα. Η ΑΕΚ κάτι πρέπει να κάνει αμυντικά. Υπάρχει κενό. Το ξέρει ο Αλμέιδα αλλά φαίνεται και με γυμνό μάτι. Έλειπε βέβαια ο Βίντα, που είναι η κολόνα στην άμυνα.

Αλλά και οι υπόλοιποι δεν έδειξαν σε καλή κατάσταση. Ο Μουκουντί που βγήκε και νωρίς λόγω ενοχλήσεων, πάλι προβλημάτισε.

Υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν πως η ΑΕΚ καλό θα είναι να τον δώσει. Άλλοι που λένε πως είναι σε mood μεταγραφής. Αν δηλαδή έρθει μια καλή πρόταση θα το σκεφτεί το κλαμπ.

Αυτό που φάνηκε μάλλον είναι πως η ΑΕΚ θα πρέπει να κινηθεί για στόπερ. Και είναι πιθανό να το κάνει. Είχε άλλωστε έτοιμο τον Σισέ, δεν έγινε αλλά δεν αποκλείεται να γίνει με άλλον.

Μπορεί και γνωστό σε πολλούς. Όχι άμεσα, το καλοκαίρι είναι μεγάλο.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ έχει μεγάλο κενό σε αυτή τη θέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.