ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Δε δίνουν πιθανότητες για χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι!

Η Εθνική Ελλάδας έχει μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Να διαψεύσει τους πάντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Δε δίνουν πιθανότητες για χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι!

Μία τεράστια πρόκριση πέτυχε η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ και νικώντας την Κροατία, μετά από 16 χρόνια θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκατσε στον… καυτό πάγκο της Γαλανόλευκης και άλλαξε τα πάντα για να μπορέσει να φέρει την Εθνική εκεί που της αξίζει.

Ο Kill-Bill, κέρδισε τον σεβασμό και την πίστη όλων των παικτών του, μίλησε στην καρδιά τους και τους οδήγησε σε τέσσερις διαδοχικές νίκες στο προολυμπιακό του Πειραιά και κλείνει… θέση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, δείχνει πλέον τελείως διαφορετική, έχοντας αφήσει έξω την τοξικότητα και τα προβλήματα του παρελθόντος, δίνοντας στους Έλληνες ξανά ελπίδα για μεγάλες επιτυχίες.

Οι αποτυχίες πρέπει να μείνουν στο παρελθόν, με την πιο πρόσφατη αυτή στο Μουντομπάσκετ του 2023, που ο Κώστας Παπανικολάου είχε… λυγίσει μπροστά στην κάμερα, με την ψυχολογία να έχει αλλάξει για τα καλά.

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Να διαψεύσει και τις στοιχηματικές!

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, σίγουρα δεν πάει για διακοπές στη Γαλλία και τον τρόπο παιχνιδιού της, μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

Πρόκειται για μία καλοκουρδισμένη… μηχανή, που ο κάθε παίκτης έχει βρει τον ρόλο του και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι επιτέλους αυτός που πρέπει, με τον Βασίλη Σπανούλη να τον… ξεκλειδώσει και να του παίρνει το… άγχος από τα χέρια.

Ωστόσο οι στοιχηματικές προς το παρόν, δε μας υπολογίζουν πάρα πολύ για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πρέπει να πάμε να διαψεύσουμε τους πάντες.

Σύμφωνα με τη Novibet, οι ΗΠΑ είναι το απόλυτο φαβορί με 1.10 απόδοση, αφού τα… αστέρια που κατεβάζει ζαλίζουν.

Ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Καναδάς με 11.00, που βρίσκεται και στον όμιλό μας, με το πρόγραμμα των αγώνων μας να έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Από κει και πέρα, στην 3η θέση των φαβορί έρχεται η Γαλλία πάλι με 11.00, ενώ ακολουθεί η Σερβία με 16.00, έχοντας φτάσει και στον τελικό του Μουντομπάσκετ.

Η «επίσημη αγαπημένη» μοιράζεται την 5η θέση με την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, έχοντας 31.00 απόδοση και είναι στο χέρι μας να διαλύσουμε τα προγνωστικά, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Δε δίνουν πιθανότητες για χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.