ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκλεισε το νέο Κορδόν – Αναλαμβάνει και στους τρεις συλλόγους του Μαρινάκη – Ο ρόλος Τσεφέριν

Αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στις 15 Ιουλίου και θα έχει εμπλοκή παντού.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκλεισε το νέο Κορδόν – Αναλαμβάνει και στους τρεις συλλόγους του Μαρινάκη – Ο ρόλος Τσεφέριν

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με άμεση εμπλοκή τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Ρίο Άβε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου της Σλοβενίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πρόταση για την θέση του τεχνικού διευθυντή στη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Μίραν Πάβλιν, την οποία ο πρώην διεθνής Σλοβένος έκανε δεκτή.

Ο Πάβλιν αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στις 15 Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην υπεύθυνος των εθνικών ομάδων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας, θα έχει ρόλο εκτός από τη Φόρεστ και στον Ολυμπιακό αλλά και τη Ρίο Άβε.

Μάλιστα ο Πάβλιν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σλοβένο Αλεκσάντερ Τσεφέριν, πρόεδρο της UEFA, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε με τις γνωριμίες του να αναπτύξει το δίκτυό του.

«Μέσω της UEFA, είσαι πιο αναγνωρίσιμος, σε παίρνουν πιο σοβαρά από ό,τι θα έκανες ως άτομο από μια μικρότερη χώρα», σημείωσε ο 52χρονος Μίραν Πάβλιν.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Εκεί αγοράζει και άλλη ομάδα – Υπάρχει σχέδιο

Ο Ολυμπιακός την πάτησε με Κάρμο! Πρέπει να πάρει παίκτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκλεισε το νέο Κορδόν – Αναλαμβάνει και στους τρεις συλλόγους του Μαρινάκη – Ο ρόλος Τσεφέριν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.