VIRAL

Τουρκία: Η Ελλάδα κάνει ζημιά στα τουρκικά παραθεριστικά κέντρα – Όλοι προτιμούν την Ελλάδα

Άδειασαν τα παράλια της Τουρκίας από τουρίστες, καθώς όλοι θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.
Τουρκία: Η Ελλάδα κάνει ζημιά στα τουρκικά παραθεριστικά κέντρα – Όλοι προτιμούν την Ελλάδα

Καταστροφικές είναι οι εικόνες που μεταφέρονται από τους επαγγελματίες του τουρισμού στα παράλια της Μικράς Ασίας, καθώς οι Τούρκοι προτιμούν για τις διακοπές τους ελληνικά νησιά, αφού πληρώνουν ακόμα και τα μισά χρήματα για τις ίδιες παροχές.

Στο Τσεσμέ, διάσημο παραθεριστικό κέντρο στα παράλια της Τουρκίας, συναυλίες ακυρώνονται λόγω μη πώλησης εισιτηρίων, κλαμπ κλείνουν νωρίτερα καθώς δεν έχουν κόσμο ενώ σε κάποια ξενοδοχεία ξεκίνησαν ήδη οι απολύσεις προσωπικού, εξαιτίας της έλλειψης τουριστών.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, οι ίδιοι οι Τούρκοι πολίτες προτιμούν για τις διακοπές τους τα νησιά της Ελλάδας, όπου ισχύει η προσωρινή βίζα για τους Τούρκους.

Μάλιστα ιδιαίτερη έκταση στα τουρκικά ΜΜΕ έχουν πάρει δηλώσεις για τις πολύ καλύτερες τιμές που συναντούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, σε σχέση με την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι τρελάθηκαν με τις τιμές στη Σάμο – Δεν το πιστεύει πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός

EURO2024: Mε τον αλβανικό αετό και η Εύα Μουράτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Η Ελλάδα κάνει ζημιά στα τουρκικά παραθεριστικά κέντρα – Όλοι προτιμούν την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.