ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έσκασε η βόμβα από τη Σλοβενία

Τι υποστηρίζουν στη Σλοβενία που αλλάζει πολλά για τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Έσκασε η βόμβα από τη Σλοβενία

Έχει αργήσει πάρα πολύ ο Παναθηναϊκός μεταγραφικά, ενώ υπάρχει και θέμα αποχωρήσεων. Δεν βλέπει την ώρα να στείλει έναν παίκτη και παράλληλα ο Ντιέγκο Αλόνσο τελειώνει τρεις.

Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση για επιθετικό και το ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Αντράζ Σπόραρ, είναι αρκετά βολικό. Οι «πράσινοι» θα ήθελαν να προχωρήσει αυτή η υπόθεση, αν και δεν είναι όλα τόσο απλά.

Στη Σλοβενία έριξαν βόμβα. Υποστηρίζουν πως είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Φώτης Ιωαννίδης και πως πιθανός προορισμός είναι η Μπολόνια. Το πάνε και ένα βήμα παρακάτω. Αναφέρουν πως εάν φύγει ο Ιωαννίδης, ανοίγει ο δρόμος της ενδεκάδας για τον Σπόραρ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «planetnogomet.si».

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι «την ίδια στιγμή, πρέπει να προστεθεί ότι δεν είναι απίθανο να αποχωρήσουν από την Αθήνα και οι δύο προαναφερθέντες επιθετικοί. Ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω της προσφοράς από την Serie A, ο άλλοτε αρχηγός της Ολίμπια Λιουμπλιάνα εξαιτίας της Σλόβαν Μπρατισλάβας».

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως αυτό μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει καμία διάθεση να φύγει ο Ιωαννίδης. Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να απορρίψει κάθε πρόταση. Ακόμη, όμως, και εάν έρχονταν τα πάνω κάτω και έφευγε, ο Σπόραρ δεν θα έπαιρνε τη θέση του. Θα πήγαινε για βασικό φορ το «τριφύλλι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Έσκασε η βόμβα από τη Σλοβενία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.