ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα sms του Μεϊτέ στον Λουτσέσκου!

Ο Μεϊτέ συνεχίζει να... κουράζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Η πρόταση που περίμενε δεν έχει έρθει και προσπαθεί να επιστρέψει!
ΠΑΟΚ: Τα sms του Μεϊτέ στον Λουτσέσκου!

Ο Μεϊτέ βλέποντας οτι η Σαουδική Αραβία δεν έχει έρθει ακόμα και μαζί και τα χρήματα που θέλει, επικοινώνησε με τον Λουτσέσκου για να δει αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον.

Έχει αρχίσει να κουράζει τους πάντες στον ΠΑΟΚ το θέμα του Μεϊτέ. Ο Γάλλος ήταν προφανές ότι έψαχνε να βρει κάτι πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που του πρόσφερε οικονομικά ο δικέφαλος του βορρά.

Ο μάνατζερ του φέρεται να του είχε υποσχεθεί μία τεράστια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που όμως δεν ήρθε ποτέ, ενώ στη χειρότερη του τόνιζε ότι άλλη ελληνική ομάδα θα του προσφέρει κοντά στα 2εκ. ευρώ που ήθελε. Ούτε και αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμή. Ο Γάλλος αποφάσισε όπως φαίνεται να κάνε μία πιο ουσιαστικά κίνηση για να ρίξει γέφυρες με τον ΠΑΟΚ.

Έστειλε ένα sms στον Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλοντας να μάθει από πρώτο χέρι αν ο κόουτς τον έχει ακόμη στο μυαλό του για το ρόστερ. Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα τους μόνο αυτοί τα γνωρίζουν. Το μόνο σίγουρο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Λουτσέσκου επιμένει για τον Μεϊτέ και γι΄ αυτό στον ΠΑΟΚ διατηρούν ακόμη ανοιχτό το θέμα του.

Μία εβδομάδα ακόμη θα είμαστε σίγουρα σε αναμονή, αν και ένα τηλεφώνημα που έγινε σε στέλεχος της ΠΑΕ και άνθρωπο με τον οποίο είχε αρκετά στενή επαφή τους τελευταίους μήνες της περσινής σεζόν ήταν μάλλον ενθαρρυντικό. Διότι αντιλήφθηκε ότι το 1,8εκ. ευρώ που ζητάει δεν θα το βρει αλλού. Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν πρόκειται να του δώσει τέτοιο νούμερο και το κατάλαβε πολύ καλά και πάλι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τα sms του Μεϊτέ στον Λουτσέσκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!