ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Ανακοίνωσε Γκουγκεσασβίλι ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν.
Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Ανακοίνωσε Γκουγκεσασβίλι ο Πανσερραϊκός!

Πολύ ποιοτικές προσθήκες κάνει και φέτος ο Πανσερραϊκός, που θέλει να παραταχθεί ακόμα καλύτερο στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 1.

Έτσι ανακοίνωσε την απόκτηση του γκολκίπερ, Λούκα Γκουγκεσασβίλι, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Sportime.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε ο Πανσερραϊκός:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Γεωργιανό τερματοφύλακα Luka Gugeshashvili, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα στο Euro 2024 και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Luka Gugeshashvili είναι γεννημένος στην Τιφλίδα στις 29/04/1999 και από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι και προσφάτως φορούσε τη φανέλα της πρωταθλήτριας Αζερμπαϊτζάν Καραμπάγκ, έχοντας 45 συμμετοχές σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κρατώντας 20 φορές απαραβίαστη την εστία του. Μάλιστα κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα με την κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντιναμό Τιφλίδας, σε μικρή ηλικία μεταπήδησε στην Πολωνία για την Γιαγκελονια και από εκεί μεταπήδησε ως δανεικός στις Ντίλα Γκόρι και Γρανάδα έχοντας περισσότερες από 110 συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια, αναγκάζοντας την Καραμπάγκ να τον αγοράσει.

Ο θηριώδης, ύψους 1.96 τερματοφύλακας είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γεωργίας, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών τον Μάρτιο του 2023 και ήταν στην αποστολή που έφτασε ως τους “16” του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα την Εθνική μας ομάδα.

Ο Luka Gugeshashvili θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας τις επόμενες ημέρες.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Ανακοίνωσε Γκουγκεσασβίλι ο Πανσερραϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.