ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίντ Κάρμο: Το καθαρίζει ο Μαρινάκης και έρχεται στον Ολυμπιακό

Θα είναι μία από τις υποθέσεις που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα το πάρει επάνω του.
Νταβίντ Κάρμο: Το καθαρίζει ο Μαρινάκης και έρχεται στον Ολυμπιακό

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι ο διακαής πόθος του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και πως να μη συμβαίνει αυτό όταν με την ερχομό του 24χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η άμυνα των ερυθρόλευκων βρήκε την… υγειά της.

Όμως για να έρθει με μεταγραφή ο Κάρμο στον Ολυμπιακό χρειάζονται άνω των 17 εκατ. ευρώ ενώ και η Πόρτο, μετά τις τρομερές εμφανίσεις του Αγκολέζου, δεν… καίγεται να πουλήσει στους ερυθρόλευκους καθώς έχει προκύψει ενδιαφέρον ειδικά από την Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός έφτασε έως τα 15 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο, με την Πόρτο να μην έχει απαντήσει θετικά. Ο χρόνος όμως περνάει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει σίριαλ η υπόθεση. Έτσι, ο Κάρμο θα είναι μία από τις υποθέσεις που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα τις πάρει επάνω του, κάνοντας ότι είναι αναγκαίο για να έρθει ο παίκτης στο Λιμάνι, για άλλον ένα χρόνο.

«Θα την τελειώσει ο Μαρινάκης τη μεταγραφή Κάρμο, το έχει πάρει επάνω του», έλεγε στο Sportime άνθρωπος με γνώση της υπόθεσης και των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πάρει αυτόν τον παίκτη!

Στην Ελλάδα ο Μεντιλίμπαρ, τρέχουν μεταγραφές, ανανεώσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβίντ Κάρμο: Το καθαρίζει ο Μαρινάκης και έρχεται στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.