ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης δεν ασχολείται άλλο με Αντούνα!

Ο Άρης έκανε μια τελευταία κίνηση για να πείσει τον Ούριελ Αντούνα, δεν ευδοκίμησε και αποσύρθηκε.
O Άρης δεν ασχολείται άλλο με Αντούνα!

Από την στιγμή που μπήκε στο κόλπο η ΑΕΚ, ο Άρης ήταν δύσκολο να πάρει τον Αντούνα. Η τελευταία προσέγγιση και η απόσυρση του ενδιαφέροντος.

Ο Άρης το πάλεψε πολύ για τον Ούριελ Αντούνα και ήταν και η πρώτη χρονικά εν ελλάδι ομάδα, που ασχολήθηκε με την περίπτωση του, επίσημα. Πολύ πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ανοιχτή γραμμή τόσο με τον Μεξικανό εξτρέμ όσο και με τον εκπρόσωπο του. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Από την στιγμή που μπήκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι, τα πράγματα για τον Αντούνα δυσκόλεψαν αρκετά. Η πρόταση της ΑΕΚ για το 100% του Αντούνα φτάνει στα πέντε εκ. δολλάρια, ενώ ο Άρης δίνει 3,4. Παράλληλα διαφορά και στο οικονομικό. Ο Άρης ανέβασε την αρχική προσφορά του, φτάνοντας λίγο κάτω από το 1 εκ. ευρώ στον παίκτη, αλλά η ΑΕΚ του δίνει 1,2.

Η τελευταία κίνηση που έκανε ο Άρης το βράδυ της Κυριακής, για να πάρει τον εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ δεν είχε αποτέλεσμα και οι Θεσσαλονικείς τερμάτισαν τις διαπραγματεύσεις μαζί του. Αντούνα τέλος λοιπόν και πάνε παρακάτω.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Άρης δεν ασχολείται άλλο με Αντούνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.