ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Oύτε καν plan b ο Πέτκοβιτς!

Ο Λουτσέσκου δεν τρελαίνεται για τον Πέτκοβιτς και δεν ήταν καν η πρώτη εναλλακτική που είχε στο μυαλό του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Oύτε καν plan b ο Πέτκοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ, ο Πέτκοβιτς δεν είναι το plan b του Λουτσέσκου, αλλά ο Ρουμάνος μετά τον Σαμάτα είναι πιο προσεκτικός.

Το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς όπως αναμενόταν παίζει πολύ στην Ελλάδα. Προτάθηκε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί από εκείνα τα ματς του Μαρτίου με την Ντινάμο Ζάγκρεπ.

Είχε σκοράρει μάλιστα και τα δύο τέρματα της Ντινάμο στο πρώτο παιχνίδι. Ο Κροάτης φορ θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Γνωστό αυτό. Όπως γνωστή είναι πια και η ρήτρα των 2,5εκ. Ευρώ που έχει μέχρι τις 15 Ιουλίου. Μετά οι Κροάτες κάνουν παιχνίδι με όσα θέλουν. Ο Πέτκοβιτς διεκδικεί ένα συμβόλαιο περίπου 2εκ. ετησίως. Συνεπώς και φθηνή μεταγραφή δεν τη λες για όποια ομάδα κι αν ενδιαφερθεί.

Ο ΠΑΟΚ αναθέρμανε το ενδιαφέρον του για τον 29χρονο διεθνή Κροάτη, αλλά αυτό συνέβη γιατί απάντησαν άλλοι αρνητικά. Ο Λουτσέσκου δεν τρελαίνεται για τον Πέτκοβιτς και δεν ήταν καν το Plan b που είχε στο μυαλό του. Ο Ρουμάνος δεν αμφιβάλει για την αξία του παίκτη.  Απλώς θεωρεί ότι θα δυσκολευτεί να βρει τον ρόλο του φορ που ταιριάζει στο δικό του σχήμα και στη δική του τακτική. Προπονητής είναι και αυτός ξέρει καλύτερα. Όχι πάντως δεν λέει διότι και πέρυσι την πάτησε από τα «όχι» που εισέπραττε και που έδινε και του έφεραν τον Σαμάτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Oύτε καν plan b ο Πέτκοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!