ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το νέο τηλέφωνο στον Χατζηδιάκο!

Κλήση από στέλεχος του Παναθηναϊκού δέχθηκε πρόσφατα ο Παντελής Χατζηδιάκος.
Παναθηναϊκός: Το νέο τηλέφωνο στον Χατζηδιάκο!

Παναθηναϊκός: Το πράσινο τηλεφώνημα στον Χατζηδιάκο και οι… κουμπάροι που παλεύουν να γίνει τελικά ο «γάμος» με τον διεθνή στόπερ της Κάλιαρι!

Από εδώ το πάει, από εκεί το φέρνει ο Παναθηναϊκός, τελικά στα ίδια πρόσωπα καταλήγει. Ακόμη και ο Έντσο Ντίας, εδώ και δύο μήνες ήταν στη μεταγραφική λίστα και επειδή δεν βρέθηκε άκρη με τον Γιαννούλη αλλά και με άλλα μπακ, πάλι στον Αργεντίνο κατέληξε ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Κάπως έτσι φαίνεται ότι πάει και με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Αναζητούνται πολλοί, όμως τελικά επιστρέφουν στον.. έναν. Στην αρχική επιλογή. Τον Παντελή Χατζηδιάκο. Κάπως διαφορετική περίπτωση από τον Γιαννούλη, με την έννοια πως ο 28χρονος διεθνής στόπερ, δεν είχε πει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θα παίξει στην Ελλάδα μέχρι να εξαντλήσει τα περιθώρια για το εξωτερικό. Ο Χατζηδιάκος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως φέτος, σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, θα ψάξει μεν για ευρωπαϊκή ομάδα, όμως παράλληλα δεν έκλεινε και την πόρτα στον Παναθηναϊκό που του δίνει και καλό συμβόλαιο.

Πρόσφατα, ο διεθνής αμυντικός δέχθηκε εκ νέου τηλεφώνημα από στέλεχος του Παναθηναϊκού που ήθελε να πληροφορηθεί τις σκέψεις του και αν έχει κάποια άλλη πρόταση. Ο Χατζηδιάκος έμοιαζε αρκετά πιο θετικός τη φορά αυτή, τονίζοντας βέβαια πως πρέπει να βρεθεί μία λύση και με την Κάλιαρι με την οποία έχει συμβόλαιο. Η λογική λέει ότι αν ο παίκτης πει το «ναι» η λύση θα βρεθεί.

Υπάρχουν πάντως αρκετοί… κουμπάροι που παλεύουν γι΄ αυτό το πάντρεμα και είναι… ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το νέο τηλέφωνο στον Χατζηδιάκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!