ΑΕΚ

Χαμηλά τη μπάλα η ΑΕΚ για Κορέα! Μεγαλύτερο συμβόλαιο από Λαμέλα, Ελ Κααμπί και οι δυσκολίες!

Η ΑΕΚ προχωράει αργά αλλά σταθερά την πολύ δύσκολη περίπτωση του Χοακίν Κορέα! Το μεγάλο συμβόλαιο που χρειάζεται
Χαμηλά τη μπάλα η ΑΕΚ για Κορέα! Μεγαλύτερο συμβόλαιο από Λαμέλα, Ελ Κααμπί και οι δυσκολίες!

Η ΑΕΚ προχωρά αργά αλλά σταθερά την πολύ δύσκολη περίπτωση του Χοακίν Κορέα. Αν οι μεταγραφές είχαν level δυσκολίας, αυτή του 29χρονου αργεντίνου θα ήταν στο πιο πάνω επίπεδο. Ο Κορέα ανήκει στην Ίντερ και έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2025.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας τον δίνουν με μεταγραφή, δεν υπάρχει το σενάριο δανεισμού τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Κορέα παίρνει κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ net. Πολλά λεφτά. Επίσης, δε βιάζεται. Λογικό και επόμενο. Έχει ήδη καταγραφεί το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και η Ρεάλ Μπέτις.

Θα υπάρξουν και άλλες ομάδες, από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Όλα αυτά αρκούν για να καταδείξουν τη δυσκολία του πράγματος. Από το Sportime είχατε ενημερωθεί πως είναι ο μεγάλος στόχος.

Η ΑΕΚ κάνει αργά και σταθερά βήματα. Κρατά χαμηλά την μπάλα. Έχει ήδη επικοινωνήσει και με την Ίντερ εκτός από τον παίκτη. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο σημαντικότερος κρίκος των επαφών. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό.

Για να έρθει ένας παίκτης όπως ο Κορέα χρειάζονται χρήματα. Πολλά χρήματα. Και όχι μόνο αυτά που θα ζητήσει και θα πάρει η Ίντερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που έχει διαμηνυθεί στον παίκτη πως μπορεί να δοθεί είναι τεράστιο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι μεγάλυτερο από αυτό που δίνεται για τον Λαμέλα (πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ λένε οι πληροφορίες).

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να δώσει συμβόλαιο ίσως ακόμα μεγαλύτερο και από αυτό που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί (κοντά στα 2,8 εκατομμύρια τον χρόνο). Είναι λογικό. Ένας παίκτης όπως ο Κορέα μόνο με πρόταση κοντά στα λεφτά που έπαιρνε θα μπορεί να το σκεφτεί.

Χρειάζεται χρόνος και υπομονή όμως. Ο Κορέα δε βιάζεται.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμηλά τη μπάλα η ΑΕΚ για Κορέα! Μεγαλύτερο συμβόλαιο από Λαμέλα, Ελ Κααμπί και οι δυσκολίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).