ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρέλης: «Χρυσό» συμβόλαιο στην Ινδία

Τρελά τα λεφτά που θα πάρει ο Νίκος Καρέλης στην Ινδία.
Καρέλης: «Χρυσό» συμβόλαιο στην Ινδία

Ο Παναιτωλικός τη χρονιά που μας πέρασε δεν πήρε από εκείνον όσα θα περίμενε. Δεν ήταν ο εαυτός του ο Νίκος Καρέλης. Έμεινε μακριά από τα γκολ για μήνες.

Είχε μία σεζόν κάθε άλλο παρά παραγωγική όπως δείχνουν και τα 4 γκολ σε 27 ματς! Έναν χρόνο πριν πετούσε. Μόνος του έσωζε τους Αγρινιώτες, αλλά τότε είχε συμβόλαιο. Και δεν βρέθηκε καμία ομάδα που να θέλει να πληρώσει τον Παναιτωλικό. Αφήστε που εκείνος καιγόταν για να τον κρατήσει.

Μέσα σε έναν χρόνο πολλά άλλαξαν. Ως ελεύθερος αποχώρησε και η επόμενη μέρα για εκείνον δεν ήταν εύκολη. Είδε και απόειδε στα μέρη μας ο Νίκος Καρέλης και το έψαξε για αλλού!

Η Καλλιθέα δεν έφθανε ούτε τα 150 χιλιάρικα. Διάθεση για υπερβάσεις δεν υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Στην Κύπρο είχε μπει σε διαδικασία αναμονής μια και δεν έβγαινε το 200άρι που αξίωνε στην Μεγαλόνησο. Ειδικά στην Ανόρθωση που ούτε ικανή για πολλά είναι οικονομικά ούτε φερέγγυα πια.

Μοναδική εναλλακτική, επομένως, κάποια εξτρίμ επιλογή. Οπότε, η πρόταση από Ινδία ήρθε για να καλύψει την ανάγκη, έχοντας ως παράδειγμα το success story του Διαμαντάκου! Ο Καρέλης πλέον θα ανήκει στον όμιλο του City Group και δη την Mumbai FC με σχεδόν 3 κατοστάρικα τον χρόνο. Εξαιρετικά τα χρήματα για τον 32χρονο και δεδομένης της πρόσφατης χρονιάς του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρέλης: «Χρυσό» συμβόλαιο στην Ινδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.