ΜΠΑΣΚΕΤ

Θανάσης Ζαννιάς: Μόνο υπερηφάνεια για αυτήν την Ομάδα

«Είναι σημαντικό ότι μετά από χρόνια η Ολυμπιακή Ομάδα μας γράφει 101 αθλητές και αθλήτριες».
Θανάσης Ζαννιάς: Μόνο υπερηφάνεια για αυτήν την Ομάδα

Υπερήφανος για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ των ανδρών αλλά και για την Ολυμπιακή Ομάδα γενικότερα, που «γράφει» 101 αθλητές και αθλήτριες από 17 αθλήματα, δήλωσε στο Sportime, ο Θανάσης Ζαννιάς, Τομεάρχης Αθλητισμού του «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», ο οποίος παρακολούθησε από κοντά όλη την προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης» των Ελλήνων φιλάθλων.

Πάντα δίπλα στην Εθνική Ομάδα, ο Θανάσης Ζαννιάς, έλαμπε από χαρά για την μεγάλη ελληνική επιτυχία και τόνισε ότι μπορούμε να πετύχουμε και να γιορτάζουμε «όλοι μαζί», όπως σήμερα, ακόμα περισσότερες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών.

Θανάσης Ζαννιάς: Μόνο υπερηφάνεια για αυτήν την Ομάδα

Μάλιστα ελπίζει και στο μετάλλιο, όχι μόνο για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ, αλλά για τα περισσότερα αθλήματα (γιατί όχι σε όλα!), όπως στο τένις, το οποίο θα εκπροσωπηθεί και στα πέντε αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, «Paris 2024», γεγονός που αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα, όπως ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές της ελληνικής αποστολής, αναφέροντας πως είναι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία με τις διακρίσεις τους γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια όλη την Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θανάσης Ζαννιάς: Μόνο υπερηφάνεια για αυτήν την Ομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.