ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Μπρινιόλι άρχισε τις γκάφες με το καλημέρα (vid)

Γκάφες από τα πρώτα ματς του στην ΑΕΚ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
ΑΕΚ: Ο Μπρινιόλι άρχισε τις γκάφες με το καλημέρα (vid)

Δυνατό ξεκίνημα με το καλημέρα έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με την ΑΕΚ! Λίγες μέρες πριν έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Μπριζ.

Στο δεύτερο φιλικό με τη Γάνδη φρόντισε να κλέψει την παράσταση, αλλά όχι για καλό λόγο. Στο 18′ οι Βέλγοι ισοφάρισαν με δική του… ασίστ! Ο Μπρινιόλι έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο και ο Χονγκ ισοφάρισε με λόμπα.

Σοβαρό λάθος από τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος δεν έχει κάνει και λίγα τους τελευταίους μήνες. Είχαν προηγηθεί κάποιες απίθανες γκέλες του στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι εύκολο να ξεχάσει κάποιος τι είχε κάνει τόσο με τη Ρεν όσο και μετά στα δύο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με Άρη και Ατρόμητο.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε κάθε μία φάση εξ αυτών έκανε και άλλου είδους λάθος. Με τη Ρεν του είχε φύγει η μπάλα από τα χέρια. Με τον Άρη είχε προσπαθήσει να ντριμπλάρει αντίπαλο και έχασε την μπάλα. Όσο για το μας στο Περιστέρι, είχε κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου.

Η πρώτου γκέλα με την ΑΕΚ ήταν διαφορετική. Πήγε να χτίσει την επίθεση δίχως να σηκώσει την μπάλα και βρήκε αντίπαλο. Δεδομένου ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει η ομάδα του να παίζει από πίσω δίχως μεγάλες μπαλιές, θα είναι θέμα εάν παρουσιάσει τέτοια αδυναμία ο Ιταλός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Μπρινιόλι άρχισε τις γκάφες με το καλημέρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.