ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ήδη από την πρώτη μέρα πάμε για μεγάλη έκπληξη – Τρίβει τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ

Θα είναι νέα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και υπάρχει λόγος γι αυτό.
Ολυμπιακός: Ήδη από την πρώτη μέρα πάμε για μεγάλη έκπληξη – Τρίβει τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ

Ήδη από την πρώτη μέρα της θερινής προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, ένας παίκτης ξεχώρισε με τη συμπεριφορά του και έκανε τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο λόγος για τον Πεπ Μπιελ, ο οποίος εμφανίστηκε ορεξάτος και κυρίως χαρούμενος στο Ρέντη.

Ο Ισπανός παίκτης, τον οποίο ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει πολύ, δεν πέρναγε καλά στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει το πλούσιο ταλέντο του και να φύγει τον χειμώνα δανεικός για την Άουγκσμπουργκ (Μπουντεσλίγκα).

Όμως ο ερχομός του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ και η συμπεριφορά του Βάσκου, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον παίκτη και του τόνισε πως τον υπολογίζει κανονικά, έκαναν… κλικ στον Ισπανό.

Έτσι, ο Μπιελ, από τον δεν… έρχομαι ξανά πίσω στον Ολυμπιακό, όχι μόνο ήρθε αλλά ήταν και από τους πιο ορεξάτους παίκτες.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να παίξει ο Μπιελ τον ρόλο του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό. Και αυτό είναι που έχει… φτιάξει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή καθώς θα παίζει στην θέση του (σ.σ. όπου έπαιζε στην Κοπεγχάγη και έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να πληρώσει έξι εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει).

Για να δούμε θα… εξελιχθεί σε νέα μεταγραφή ο Μπιελ; Πάντως στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν και λένε πως ο καλός Μπιελ θα κάνει… πλάκα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η συμπεριφορά του Ρέτσου στην πρώτη των ερυθρόλευκων που συζητήθηκε

Ολυμπιακός: Μπήκε Deadline στον Ελ Κααμπί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ήδη από την πρώτη μέρα πάμε για μεγάλη έκπληξη – Τρίβει τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.