ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φώτης Ιωαννίδης: Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη

Δεν πιστεύουν αυτό που συμβαίνει με τον Φώτη Ιωαννίδη.
Φώτης Ιωαννίδης: Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει την τιμητική του αυτό το καλοκαίρι και είναι αναμενόμενο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος. Δεν τον πουλάει.

Η Ίπσουιτς το κατάλαβε πως τον χάνει οριστικά και προχώρησε στη μεταγραφή του Λίαμ Νέλαπ. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν το έχει πάρει ακόμη απόφαση, αλλά σταδιακά και εκείνη θα το κάνει. Έβγαλε διάφορες διαρροές, αλλά στην Πορτογαλία υπάρχουν ακόμη φήμες πως θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια.

Πέρα από τους δυο τους υπήρχαν και κλαμπ που εγκατέλειψαν τη μάχη πολύ νωρίτερα. Κάποια έγιναν γνωστά μέσα στη σεζόν που μας πέρασε. Μόνο που όταν άκουγαν πόσα χρήματα θέλει ο Παναθηναϊκός, έστριβαν το τιμόνι για άλλες πολιτείες.

Ο Φώτης Ιωαννίδης με τις εμφανίσεις του εκτόξευσε την αξία του. Σε τέτοιο βαθμό που πολλοί δεν το περίμεναν. Όταν, όμως, ρώτησαν και έμαθαν, κατάλαβαν πως δεν είχαν το πορτοφόλι ή δεν θα έδιναν αυτά τα χρήματα για παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι, όμως, και κάτι ακόμη απρόσμενο για πολλούς. Η στάση του ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει σε συζητήσεις με κανέναν, αλλά όλο αυτό ξεκινά από την επιλογή του 24χρονου να παραμείνει. Εάν εκείνος έλεγε πως θέλει να φύγει, όλα θα ήταν αλλιώς. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν το συζητά, δεν το κάνει και το «τριφύλλι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώτης Ιωαννίδης: Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.