ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίντ Κάρμο: Τι έλεγαν στον Ολυμπιακό για τον Κάρμο και την απόφασή του να μείνει στην Πόρτο

Η ατάκα για τον Κάρμο και το μέλλον του στην Πόρτο.
Νταβίντ Κάρμο: Τι έλεγαν στον Ολυμπιακό για τον Κάρμο και την απόφασή του να μείνει στην Πόρτο

Ο Ολυμπιακός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ντύσει στα ερυθρόλευκα το Νταβίντ Κάρμο, φτάνοντας σε συμφωνία με την Πόρτο για την μεταγραφή του Αγκολέζου στόπερ στους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακος συμφώνησε με τους «Δράκους» στα 12 εκατ. ευρώ, κάνοντας τον Κάρμο την ακριβότερη μεταγραφή στην Ελλάδα.

Όμως ο Κάρμο μόλις έμαθε ότι Ολυμπιακός και Πόρτο τα βρήκαν, ενημέρωσε πως δεν θέλει να φύγει από την πορτογαλική ομάδα, καθώς πήρε εγγυήσεις από το νέο προνητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, ότι θα είναι βασικός.

Όπως ήταν φυσικό στον Ολυμπιακό έπεσαν από τα… σύννεφα, καθώς η μέχρι εκείνη τη στιγμή συμπεριφορά του παίκτη ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Τελικά, στον Ολυμπιακό το πήραν απόφαση και ψάχνουν για δύο στόπερ, έλεγαν όμως πως ο Νταβίντ Κάρμο έκανε λάθος επιλογή και πως «δεν θα είναι βασικός στην Πόρτο, άσχετα με το τι του έχουν πει».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Μπιέλ; Φοβερό!

Ολυμπιακός: Απίστευτο που θέλει αυτόν τον παίκτη ο Μεντιλίμπαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβίντ Κάρμο: Τι έλεγαν στον Ολυμπιακό για τον Κάρμο και την απόφασή του να μείνει στην Πόρτο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.