ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνεται του Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ – Ο λόγος που καθυστερεί και πότε θα ανακοινωθεί

Τα τυπικά απομένουν ώστε να ανακοινωθεί η απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ.
Ολοκληρώνεται του Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ – Ο λόγος που καθυστερεί και πότε θα ανακοινωθεί

Ο ΠΑΟΚ προχωράει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση την μεταγραφής του Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Δικέφαλο μετά από δύο περίπου μήνες.

Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως λύθηκε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κοινή συναινέσει, μένοντας έτσι ελεύθερος ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 30χρονος βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων», ωστόσο δεν έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα (11/7), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσθέτει ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του, βάζοντας έτσι τέλος στον «πονοκέφαλο» που είχε για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι άνθρωποι της ομάδας σημειώνουν πως υπάρχουν κάποια διαδικαστικά τα οποία πρέπει να επιλυθούν και αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης που υπάρχει με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν η επισημοποίηση της μεταγραφής θα γίνει το Σάββατο (13/7) και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε ένα από τα δύο φιλικά με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φιτέσε, που θα δώσει ο Δικέφαλος εκείνη την ημέρα.

Όπως είχατε διαβάσει και μέσα από το Sportime, όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ πίεζε για την απόκτηση του παίκτη, ενώ αυτός ήταν ο άνθρωπος-κλειδί που έπαιξε τον δικό του σημαντικό ρόλο ώστε να ξεκλειδώσει η υπόθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοκληρώνεται του Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ – Ο λόγος που καθυστερεί και πότε θα ανακοινωθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.