ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φώτης Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός έριξε άκυρο στα 25 εκατομμύρια ευρώ της Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε τρομερή πρόταση από τη Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Φώτης Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός έριξε άκυρο στα 25 εκατομμύρια ευρώ της Μπολόνια

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός είπε «όχι» σε πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπολόνια.

Ο διεθνής στράικερ είναι εδώ και καιρό ο Νο1 επιθετικός στη λίστα του ιταλικού κλαμπ, ενώ μέσα από το Sportime διαβάσατε πως ήταν έτοιμη για All in για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος φορ με τις εμφανίσεις του εκτόξευσε την αξία του. Σε τέτοιο βαθμό που πολλοί δεν το περίμεναν. Έτσι, λίγο μετά την αντίστοιχη πρόταση της Ίπσουιτς η οποία επέστρεψε στην Premier League, άναψε «κόκκινο» και τους Ιταλούς.

Σύμμαχος φυσικά είναι ο ίδιος ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος δεν πιέζει για μεταγραφή, ενώ δεν φαίνεται να είναι αρνητικός στο να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στους «Πράσινους».

Η ομάδα της γειτονικής χώρας έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του και φαίνεται αποφασισμένη να πιέσει ακόμα περισσότερο για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι Πράσινοι έχουν εξελιχθεί σε πολύ σκληρούς διαπραγματευτές, καθώς μοιράζουν τις αρνητικές απαντήσεις τη μία μετά την άλλη.

Μπορεί να έχουν κάνει σαφές πως αυτό το καλοκαίρι δεν προτίθενται να πουλήσουν τον παίκτη, ωστόσο δεν αποκλείεται η Μπολόνια να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Άλλωστε, το γεγονός πως τη νέα σεζόν θα παίξει στο Champions League, αλλάζει αυτόματα και τα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώτης Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός έριξε άκυρο στα 25 εκατομμύρια ευρώ της Μπολόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.