MEDIA

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ευγενία Ξυγκόρου-Εμπιστεύτηκα το σώμα μου στον Μελέτη Ηλία

Πιστεύω στην τύχη και μου το αποδεικνύει η ίδια ότι πρέπει να πιστεύουμε σε αυτή, είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η ηθοποιός, Ευγενία Ξυγκόρου.
Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ευγενία Ξυγκόρου-Εμπιστεύτηκα το σώμα μου στον Μελέτη Ηλία

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, Ευγενία Ξυγκόρου, μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τον ρόλο της στη δραματική σειρά και τις συνθήκες στις οποίες δούλεψε. Η ίδια εξομολογήθηκε πόσο δύσκολες ήταν οι συνθήκες των γυρισμάτων και πώς εκείνη κατάφερε να το διαχειριστεί.

«Η σειρά έχει τελειώσει και τα γυρίσματα έχουν τελειώσει κάποιο καιρό πριν και συμβιβάστηκα πιο εύκολα από όσο πίστευα. Ήταν πολλοί μήνες και πολλά τα γυρίσματα. Είμαι καλά με αυτό!

Πιστεύω στην τύχη και μου το αποδεικνύει η ίδια ότι πρέπει να πιστεύουμε σε αυτή! Γενικά στη ζωή δεν είμαι τολμηρή. Αλλά στη δουλειά όταν εμφανίζεται μια ευκαιρία είμαι τολμηρή. Ήταν δύσκολη απόφαση η Ιουλία γιατί ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σειρά. Γνωρίζοντας τον ρυθμό αναρωτιόμουν “μπορώ να το κάνω;”. Τα γυρίσματα ήταν κάθε μέρα αλλά οι σκηνές δεν ήταν σαν να ήταν καθημερινό το σήριαλ. Αυτή η σειρά είχε πολλή δράση ειδικά προς το τέλος!

Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, γυρνώντας στο σπίτι ήμουν εξαντλημένη. Από την ένταση, τη δύναμη που μου δημιουργούσε εγκεφαλικά. Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πολύ καλή. Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης πώς θα ήταν οι σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ».

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Όσα είπε η Ευγενία Ξυγκόρου

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ευγενία Ξυγκόρου-Εμπιστεύτηκα το σώμα μου στον Μελέτη Ηλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.