ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: O Γερεμέγεφ δεν τους «βλέπει»!

Ο Παναθηναϊκός το προσπάθησε για Γερεμέγεφ, αλλά ο Σουηδός δεν μπήκε καν στη διαδικασία!
Παναθηναϊκός: O Γερεμέγεφ δεν τους «βλέπει»!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να στείλει στον Αστέρα Τρίπολης τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, αλλά ο Σουηδός δεν ασχολήθηκε καθόλου.

Μέχρι κεραίας επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Sportime για τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και το έντονο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόσφατα οι «πράσινοι» θέλησαν να ανοίξουν μια κουβέντα με τον ίδιο και τον εκπρόσωπο του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς βλέπουν και αυτοί ότι είναι μάλλον δύσκολο να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο Σουηδός επιθετικός ήταν κάθετα αρνητικός στην προοπτική του Αστέρα Τρίπολης. Για την ακρίβεια δεν το συζήτησε καν.

Ίσως φταίει και η τραυματική εμπειρία που έζησε στο πεντάμηνο του δανεισμού του στη Λιβαδειά. Ίσως από την άλλη ο Γερεμέγεφ θεωρεί ότι αξίζει κάτι πολύ καλύτερο που για να είμαστε ειλικρινείς μπορεί να το βρει μισθολογικά μόνο στην Ασία ή την Αραβία. Για παράδειγμα διέρρευσε ότι έχει πρόταση να πάει στη Σεούλ με ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τον Παναθηναϊκό πιθανώς να τον διευκόλυνε μια τέτοια πρόταση αν ερχόταν πραγματικά.

Για την ιστορία πάντως οι Αρκάδες είχαν αποφασίσει να κινηθούν είτε για δανεισμό, είτε για ελεύθερη μεταγραφή, καλύπτοντας πλήρως το συμβόλαιο και τα χρήματα που δίνει ο Παναθηναϊκός στον Γερεμέγεφ. Οι προσπάθειες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα και πλέον θα πρέπει να ψάξουν αλλού όμως για τον αντικαταστάτη του Μιριτέλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: O Γερεμέγεφ δεν τους «βλέπει»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!