ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Νεαρός παικταράς που έπαιζε στην Αγγλία ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό

Ο Οκκάς Jr. πήγε Ρίο Άβε και στο βάθος… Ολυμπιακός.
Ολυμπιακός: Νεαρός παικταράς που έπαιζε στην Αγγλία ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό

Μερικές μεταγραφές έχουν την εξήγηση τους και ίσως μπορούν να χρίζουν και ερμηνείας.

Ο Γιώργος Οκκάς, γιος του Γιάννη Οκκά, που ειρήσθω εν παρόδω είναι προπονητής πλέον στην Ανόρθωση, θεωρείται ένας από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Με τη διαφορά όμως πως ποτέ δεν έχει παίξει στην Κύπρο! Στις ακαδημίες της Άρσεναλ ήταν και έπειτα βρέθηκε στη Φούλαμ όπου έφθασε να αγωνίζεται μέχρι την under 21 με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν κομβικό για τον 19χρονο αμυντικό μέσο που πάντως και επιθετικές τάσεις. Είτε θα έκανε το βήμα παραπάνω για την πρώτη ομάδα της Φούλαμ, είτε θα έπρεπε να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Συνέβη το δεύτερο σενάριο. Δεν βρέθηκε τυχαία στη Ρίο Άβε.

Το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έβλεπαν σοβαρά την περίπτωση του αλλά δεν ήθελαν να τον «κάψουν» ρίχνοντας τον στα βαθιά του τωρινού ρόστερ. Γι΄ αυτό προτιμήθηκε η Ρίο Άβε για να φανεί αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός σοβαρού πρωταθλήματος, όντας παίκτης σε επαγγελματικά ομάδα.

Αν τα πάει καλά, τότε μετά τον Γιάννη Οκκά, θα παίξει και ο Γιώργος Οκκάς στο «Καραϊσκάκης».

Παρεμπιπτόντως, παρέα παρακολούθησαν τον τελικό του Conference League έπειτα από πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Μασούρας παραμένει στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Το παράδοξο με τις μεταγραφές έως τώρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Νεαρός παικταράς που έπαιζε στην Αγγλία ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.