ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Και πάλι στην κορυφή της Super League 1 – Πέρασε τον ΠΑΟΚ και… εκτοξεύεται! (pic)

Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι η πιο ακριβή ομάδα της Super League 1 και είναι μόνο η αρχή!
Ολυμπιακός: Και πάλι στην κορυφή της Super League 1 – Πέρασε τον ΠΑΟΚ και… εκτοξεύεται! (pic)

Πριν από λίγες μέρες, σας είχαμε αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω από τον ΠΑΟΚ στο market value, σύμφωνα με τα στατιστικά του πολύ έγκυρου Transfermarkt.

Ο πρωταθλητής της Super League 1 είχε φτάσει την αξία του στα 78.25 εκατομμύρια, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός έχοντας χάσει τους δανεικούς του και τους παίκτες που έμεναν ελεύθεροι, είχε πέσει στα 75.18 εκατομμύρια.

Ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, όπως άλλωστε είναι σχεδόν κάθε χρόνο και αναμένεται να… εκτοξευτεί.

Πλέον ο κάτοχος του Conference League με τις προσθήκες που έκανε και την τελική παραμονή του Γιώργου Μασούρα, έχει πλέον 78.9 εκατομμύρια, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έπεσε στα 76.75.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται πολύ δυνατά στις μεταγραφές τους και ειδικά αρχικά στις παραμονές παικτών.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Αγιούπμ Ελ Κααμπί θα είναι οι επόμενοι που θέλει να κρατήσει η ομάδα του Πειραιά και θα του ανεβάσουν και άλλο τη χρηματιστηριακή αξία.

Ολυμπιακός: Ποιοι άλλοι θα έρθουν;

Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Η απώλεια του Νταβίντ Κάρμο έχει φέρει νέο πονοκέφαλο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός και οι άνθρωποι του πρέπει να βρουν δύο κεντρικούς αμυντικούς πλέον, με τον έναν να είναι κοντά σε αυτά που έδινε ο Πορτογάλος στόπερ, κάνοντας τη διαφορά.

Φυσικά στις προτεραιότητες βρίσκεται και ο Ντάνιελ Ποντένσε που είναι μονόδρομος, αφού και ο Πορτογάλος θέλει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, έχοντας δεθεί απόλυτα με την ομάδα.

Όλοι αυτοί και φυσικά, όλες οι άλλες περιπτώσεις τις οποίες κοιτάει ο Ολυμπιακός, αναμένεται να εκτοξεύσουν και πάλι στην αξία του, πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει όπως πάντα διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Και πάλι στην κορυφή της Super League 1 – Πέρασε τον ΠΑΟΚ και… εκτοξεύεται! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.