ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάσα Βεζένκοφ: «Παγώνει» τα πάντα ο Ολυμπιακός!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο μόνος και πιο ξεκάθαρος στόχος που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός!
Σάσα Βεζένκοφ: «Παγώνει» τα πάντα ο Ολυμπιακός!

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός και να προσθέσει στη… μηχανή του και πάλι τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ απέρριψε την τεράστια πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός και έδωσε τα χέρια προκειμένου να… γυρίσει στην μπασκετική του οικογένεια.

Και φυσικά με τα λεφτά που θα του δώσει ο Ολυμπιακός και τη χρονική διάρκεια που θα υπογράψει, θα γίνει ο επόμενος μεγάλος αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.

Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και τον… μαγικό κόσμο του NBA.

Για να το πετύχει αυτό όμως ο Σάσα Βεζένκοφ, έχει δύο δρόμους που μπορεί να ακολουθήσει, είτε να πάρει λιγότερα χρήματα ή καθόλου, είτε να γίνει ανταλλαγή σε άλλη ομάδα που θα τον αφήσει ελεύθερο.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, αν και δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για την περίπτωσή του.

Σάσα Βεζένκοφ: Μέχρι να ανακοινωθεί δε γίνεται άλλη κίνηση!

Όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον έχουν πέσει πάνω στον Σάσα Βεζένκοφ και ο Ολυμπιακός, μέχρι να κλείσει η περίπτωσή του δε θα κάνει κάποια άλλη αλλαγή.

Είτε αυτό είναι προσθήκη, είτε κάποια αποχώρηση, με το ρόστερ να έχει γεμίσει για τα καλά με ποιότητα και πολλές επιλογές.

Σίγουρα όμως, αν προστεθεί ο πρώην MVP της Euroleague στο σύνολο που θέλει να δημιουργήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι πιθανό να έρθουν και άλλες εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός, ψάχνει μία επιλογή σκόρερ, με τον Έβαν Φουρνιέ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα, ενώ δεν αποκλείεται να φύγουν και κάποιοι παίκτες που θα δουν το χρόνο συμμετοχής τους να μειώνεται.

Όπως για παράδειγμα ο Άλεκ Πίτερς, αν και για τον ίδιο υπάρχουν επιλογές, όπως για παράδειγμα να κατέβει στο «3» και να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο.

Το σίγουρο είναι ότι όλα θα είναι… παγωμένα, μέχρι να γίνει και επίσημη η προσθήκη του Σάσα Βεζένκοφ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάσα Βεζένκοφ: «Παγώνει» τα πάντα ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.