ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Εξαφάνισαν τον Κένταυρο από τις ειδήσεις – Ούτε μία αναφορά στο anti – drone της Ελλάδας – Τους έπιασαν οι Έλληνες στον ύπνο

Πλήρως... αιφνιδιασμένοι οι Τούρκοι ψάχνουν επικοινωνιακά τρικ για να δουν πως θα διαχειριστούν την εξέλιξη με τον Κένταυρο.
Τουρκία: Εξαφάνισαν τον Κένταυρο από τις ειδήσεις – Ούτε μία αναφορά στο anti – drone της Ελλάδας – Τους έπιασαν οι Έλληνες στον ύπνο

Ενδιαφέρουν έχουν τα δημοσιεύματα του τουρκικού αμυντικού τύπου, όπου, με μεγάλη καθυστέρηση φιλοξενήθηκε η επιτυχής εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας Ψαρά, στην αντιμετώπιση τεσσάρων UAV των Χούτι στην Ερυθρά Θάλασσα.

Η ελληνική φρεγάτα Ψαρά, με την χρήση του anti-drone συστήματος και με το πυροβόλο της, έστειλε… σπίτι τους τρία drone των Χούτι (ένα έπεσε και δύο έκαναν ακύρωση αποστολής) ενώ ένα τέταρτο καταρρίφθηκε αφού μπήκε στην εμβέλεια των όπλων της Ψαρά.

Όμως στην Τουρκία

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Εξαφάνισαν τον Κένταυρο από τις ειδήσεις – Ούτε μία αναφορά στο anti – drone της Ελλάδας – Τους έπιασαν οι Έλληνες στον ύπνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.