ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης κοντά σε Διούδη, τoυ έκανε πρόταση και η Γκαζιαντέπ!

Η προφορική συμφωνία του Άρη με τον Διούδη που του έχει κάνει κρούση και η Γκαζιαντέπ!
Ο Άρης κοντά σε Διούδη, τoυ έκανε πρόταση και η Γκαζιαντέπ!

Ο Άρης που τα έχει βρει με τον Σωκράτη Διούδη και η πρόταση της Γκαζιαντέπ στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Προς επιβεβαίωση του Σωκράτη Διούδη στον Άρη. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Καρυπίδη από τις αρχές του Μάρτη, όταν και έγινε η σχετική αποκάλυψη. Ο Άρης έψαχνε και ψάχνει και κάποιους Έλληνες μετά τις αποχωρήσεις Δεληζήση, Χουτεσιώτη, Χριστοδουλόπουλου. Μόνο ο Φετφατζίδης με τον πιτσιρικά τον Παναγίδη έμειναν στα αποδυτήρια.

Ο Διούδης ήθελε να φύγει από την Πολωνία. Το θέμα κρατήθηκε χαμηλά, προκειμένου να μην προκύψουν εμπόδια από την πλευρά των Πολωνών. Ένα βελούδινο διαζύγιο έψαχνε και το βρήκε. Ο Άρης λοιπόν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Αυτό πλέον το έμαθαν άπαντες. Εκείνο που δεν γνώριζει κανείς, είναι οτι ο Διούδης είχε πρόταση και από την Γκαζιαντέπ. Για την ακρίβεια αυτός ήταν ο Έλληνας τερματοφύλακας που είχαν ως πρώτη επιλογή οι γείτονες και όχι ο Αθανασιάδης που γράφτηκε.

Τώρα αν προκύψει η περίπτωση Αθανασιάδη, επειδή ο Διούδης έρχεται στον Άρη άλλο «καπέλο». Πάντως οι Τούρκοι του έδιναν πάνω από 300 χιλιάρικα το χρόνο. Λίγο πάνω από εκείνα που θα πάρει στους «κιτρινόμαυρους».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης κοντά σε Διούδη, τoυ έκανε πρόταση και η Γκαζιαντέπ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.