ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Έμειναν με ανοιχτό το στόμα

Ο Κώστας Τσιμίκας εντυπωσίασε με το καλημέρα στη Λίβερπουλ.
Κώστας Τσιμίκας: Έμειναν με ανοιχτό το στόμα

Η Λίβερπουλ έχει αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και ο Κώστας Τσιμίκας έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλημέρα.

Στα social media πρωταγωνιστεί! Είναι σε αρκετές φωτογραφίες αυτές τις μέρες τόσο από τις προπονήσεις όσο και από την έλευσή του στο προπονητικό κέντρο την πρώτη μέρα μετά τις διακοπές.

Η Λίβερπουλ δημοσίευσε και ένα βίντεο από την πρώτη μέρα των παικτών στο προπονητικό κέντρο. Ο Κώστας Τσιμίκας τους άφησε με το στόμα ανοιχτό με το στυλ του. Μπήκε στο AXA Training Centre με γυαλί ηλίου και φώναξε «we are back»!

Κεφάτος ο «Τσίμι» από την πρώτη στιγμή σε ένα καλοκαίρι που για εκείνον είναι ιδιαίτερο. Είναι πολλά τα σενάρια που έχουν βγει προς τα έξω. Το μέλλον του Έλληνα αριστερού μπακ στους «ρεντς» δεν είναι βέβαιο, αλλά για την ώρα όλα είναι ρευστά.

Από εκεί και πέρα, η μεγάλη αλλαγή της Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με την αποχώρηση του Γιούργεν Κλοπ. Για τον διάδοχό του, τον Άρνε Σλοτ, ο 28χρονος Σερραίος δήλωσε πως «οι προπονήσεις έχουν ένταση. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχει ξεκάθαρες ιδέες ο προπονητής, δουλεύει πολύ σκληρά και προσπαθεί να μας κάνει να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στα παιχνίδια και τι θα καταφέρουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσιμίκας: Έμειναν με ανοιχτό το στόμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.