ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η απολογία του Γεντβάι για το επεισόδιο στην παραλιακή!

Ο Γεντβάι απολογήθηκε σε στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το επεισόδιο σε κλαμπ της παραλιακής.
Παναθηναϊκός: Η απολογία του Γεντβάι για το επεισόδιο στην παραλιακή!

Ο Γεντβάι κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το συμβάν με τους συμπατριώτες σε νυχτερινό κλαμπ. Καμία παραβίαση ωραρίου.

Αν και στον Παναθηναϊκό χαμήλωσαν τους τόνους και όπως φάνηκε θέλησαν να «θάψουν» γενικά την παρουσία του Γεντβάι στο επεισόδιο που έλαβε χώρα σε παραλιακό κλαμπ της Αθήνας, με πρωταγωνιστές τους δύο συμπατριώτες του μπασκετμπολίστες Ζούμπατς και τον Σάριτς, εντούτοις εσωτερικά υπήρξε θέμα.

Ο Κροάτης που εμφανίζεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του επίμαχου βίντεο, με διάθεση πάντως περισσότερο να χωρίσει παρά να εμπλακεί στον καβγά, όπως οι συμπατριώτες του, κλήθηκε σε μία κρυφή σχετικά απολογία, ώστε να δώσει εξηγήσεις στον Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Γεντβάι δεν είχε πρόβλημα με το ωράριο, καθώς είχε επιστρέψει η αποστολή από την προετοιμασία και είχαν ελεύθερο οι παίκτες. Παρόλ΄ αυτά όμως του έγιναν συστάσεις για την ανάλογη προσοχή που πρέπει να δείχνει σε τέτοιου είδους εξόδους, που στο φινάλε μάλλον… καλό θα είναι να τις περιορίσει.

Εξάλλου όπως του εξήγησαν τα δύο στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλή η νυχτερινή Αθήνα, αλλά όπου και αν βρίσκεται θα τον δούνε. Και καλό είναι γενικά να αποφεύγει τέτοιες συνήθειες, ειδικά όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τους έπεισε πάντως πως ο ίδιος δεν συμμετείχε στον καυγά και απλώς παρακολουθούσε και προσπάθησε να χωρίσει.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η απολογία του Γεντβάι για το επεισόδιο στην παραλιακή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!