ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο Φορτούνης μένει στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός και Φορτούνης δεν μπορούν χώρια με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να είναι έτοιμος να υπογράψει μέχρι το 2026.
ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο Φορτούνης μένει στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης, έχουν… χτίσει μία σχέση ζωής, που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο αλλά έχει αντέξει με κάθε τρόπο.

Εξάλλου, μετράνε 10 χρόνια ζωής. Με τα καλά και τα στραβά της. Δεν αλλάζει όμως το βασικό της νόημα. Είναι δύσκολο να φανταστούν ο ένας τον άλλον μακριά.

Φέτος, δε, έχουν φθάσει σε βαθμό υπερβολής. Άφησαν τον χρόνο να τρέξει in extremis. Είναι η πρώτη φορά, πλην τραυματισμού, που ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ξεκινάει την προετοιμασία.

Και αυτό γιατί δεν έχει επέλθει συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Και μπορεί στο γνωστό location της Αθήνας τρίτα πρόσωπα να λένε πως ο Κωστής το ΄χει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη.

Ο «Φορτου» που φέτος σήκωσε το Conference League αξίωσε να απονεμηθεί δικαιοσύνη στο οικονομικό σκέλος μια και σε σχέση με την τελευταία συμφωνία, καλοκαίρι του 2022, έφθασε να παίρνει περισσότερα σε μπόνους και λιγότερα από το συμβόλαιο (σ.σ.: τρόπος του λέγειν).

Φορτούνης: Δεν το… κουνάει από τον Ολυμπιακό!

Ο 32χρονος επιτελικός χαφ που και λόγω οικογενειακού status και επενδύσεων σε Ελλάδα (Γλυφάδα και Costa Navarino) δεν ψήνεται και πολύ για μετακινήσεις έχει εδώ και 1,5 μήνα «κολλήσει» σε αξιώσεις επιπέδου… Μπακασέτα.

Κοινώς, πάνω από 1,5 μύριο καθαρά. Και βάσει πηγών μας το «αφεντικό» φέρεται να ΄χει κάνει το χατίρι –και δικαιωματικά- στον Φορτούνη με την συνεργασία των δύο πλευρών να επεκτείνεται για ακόμη δύο χρόνια (σ.σ.: 2026).

Όπως και με τον Γιώργο Μασούρα έτσι και με τον αρχηγό το πήρε πάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού έχει δώσει το… πράσινο φως και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! Από εβδομάδα οι λεπτομέρειες…

+ O Φορτούνης με το νέο συμβόλαιο εντάσσεται στο Top5 των καλύτερα αμειβομένων παικτών του club.

+ Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την χρονιά με 49 ματς, 11 γκολ και 19 ασίστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο Φορτούνης μένει στον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…