ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Η μεγάλη απορία για τον Στρακόσια!

Τι έγινε με τον Στρακόσια και πώς έφτασε στην ΑΕΚ;
ΑΕΚ: Η μεγάλη απορία για τον Στρακόσια!

Μία πολύ δυνατή μεταγραφή κάτω από τα γκολπόστ έκανε η ΑΕΚ και ο Θωμάς Στρακόσια ανήκει πλέον στο ρόστερ της.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να κοπάσει ο αχός της ανακοίνωσης της μεταγραφής του για να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα μια και αποτέλεσε για εμάς έκπληξη πρώτου μεγέθους!

Μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνίστηκε βασικός στο Euro 2024 με την Αλβανία, μπαίνοντας στη… βιτρίνα, κάνοντας τρία γεμάτα παιχνίδια και δείχνοντας την ποιότητα του.

Μετά την πολύ καλή πορεία του στη Λάτσιο και τη Serie A, την τελευταία διετία πήγε στην Premier League για να δοκιμάσει το βήμα παραπάνω.

ΑΕΚ: Έτσι έγινε η μεταγραφή!

Ωστόσο ζορίστηκε πάρα πολύ με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, κάνοντας μόλις 6 εμφανίσεις με την ομάδα της Αγγλίας.

Ενώ του πήρε ένα 6μηνο στην αρχή για να πατήσει στα πόδια του. Αφήστε που χάρισε και 4 κατοστάρικα στην αγγλική ομάδα.

Αφήστε που «χρέωσε» στον Φρεντερίκο Παστορέλο πως πλην ενός call από την Φιορεντίνα δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο τραπέζι εξ ου και η επιλογή ενός Έλληνα δικηγόρου για να προχωρήσει στο deal με την ΑΕΚ!

Στα 29 του, παρακαλώ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Η μεγάλη απορία για τον Στρακόσια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…