ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Στο τέλος την απόφαση θα την πάρει μόνο ο Μπαρτζώκας!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αυτός που θα καθορίσει τα όσα θα κάνει ο Ολυμπιακός.
Ολυμπιακός: Στο τέλος την απόφαση θα την πάρει μόνο ο Μπαρτζώκας!

Σίγουρα ο Ολυμπιακός τελείωσε μία σεζόν που ήταν αποτυχημένη, παρά τους δύο τίτλους που πήρε και τα όσα πέτυχε στην πορεία του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε αρκετούς από τους παίκτες του να τραυματίζονται και κάποιους να μην αποδίδουν αυτά που όλοι πίστευαν και έτσι ήρθαν τα αποτελέσματα που στο τέλος κόστισαν τόσο τη Euroleague, αλλά και την Basket League.

Έτσι ήταν ξεκάθαρο ότι το καλοκαίρι θα είναι αρκετά… καυτό μεταγραφικά, αφού δε γινόταν ο Ολυμπιακός να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, την ώρα που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πρώτες κινήσεις ήδη έχουν γίνει προκειμένου να ανέβει το επίπεδο της ομάδας και να προστεθούν παίκτες στο κορμό που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Αϊζάια Κάνααν αποχώρησε, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Λουκ Σίκμα, ενώ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Την ίδια στιγμή, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Λούκα Βιλντόζα άλλαξε στρατόπεδο και φόρεσε τα ερυθρόλευκα και ο Κίναν Έβανς υπέγραψε και συνεχίζει την αποθεραπεία του για να επιστρέψει στο επίπεδο που όλα τον γνωρίσαμε.

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη σπουδαία συμφωνία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός με τον Σάσα Βεζένκοφ, όπου θα γυρίσει και αυτός στον Πειραιά, μόλις μείνει ελεύθερος από το NBA.

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα από όλους!

Σίγουρα με αυτές τις προσθήκες που θα γίνουν και το ενδιαφέρον για ακόμα ένα «3» που θα παίζει και στο «2», έχουν ξεσηκώσει αρκετές φήμες.

Αυτές έχουν να κάνουν με αποχωρήσεις παικτών, που δεν αποκλείεται να παρακολουθεί και ο «αιώνιος» αντίπαλος.

Συγκεκριμένα έχουμε ακούσει από πολλούς να αναφέρουν, ότι δε χωράνε όλοι αυτοί στο ρόστερ της ομάδας και θα πρέπει να αποχωρήσουν παίκτες όπως ο Φιλίπ Πετρούσεφ ή ο Άλεκ Πίτερς.

Μόνο που αυτό δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρο ότι έχει το πρώτο και το τελευταίο λόγο και αυτός θα αποφασίσει αν κάποιος θα αποχωρήσει ή όχι και το αν θα σεβαστεί τα «θέλω» κάποιου παίκτη, αν τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Αν ο ίδιος αποφασίσει ότι τους θέλει όλους, τότε ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει το ρόστερ του όπως είναι, όντας πλήρης σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Ειδικά στο «1» και στο «5», που όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Έλληνας κόουτς, είναι οι θέσεις που κοιτάξει και ξεχωρίζει, αφού έχει τονίσει ότι από το «2» μέχρι το «4», όλοι οι παίκτες μπορούν να… ανέβουν και να… κατέβουν.

Έτσι πρέπει να κάνουμε υπομονή, να ηρεμήσουν οι φήμες και να δούμε ο ίδιος τι απόφαση θα πάρει και πού θα οδηγήσει την ομάδα, που φαίνεται ότι μέχρι τώρα του κάνει όλα τα χατίρια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στο τέλος την απόφαση θα την πάρει μόνο ο Μπαρτζώκας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.