ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μήνυμα ελήφθη από τον Μάνταλο!

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει δεχτεί πλέον το ρόλο που θα έχει στην ΑΕΚ και αυτό δεν αλλάζει.
ΑΕΚ: Μήνυμα ελήφθη από τον Μάνταλο!

Η ΑΕΚ έχει περάσει ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι σίγουρα, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης άφησε την ομάδα της καρδιάς του και ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέλαβε τα… ηνία.

Έτσι όπως είναι λογικό, αρκετά αρχίζουν και αλλάζουν στους δευτεραθλητές της Super League 1, ωστόσο ένα πράγματα μένει ίδιο.

Αυτό είναι Πέτρος Μάνταλος. Κόσμος πάει. Κόσμος έρχεται! Αλλά εκείνος εκεί. Αγέρωχος στο χρόνο και κανείς να μην τον κουνάει από τη θέση του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν, είναι και θα (;) είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ, ωστόσο σίγουρα ο ρόλος του δεν μπορεί να είναι ο ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια, όταν και πρωταγωνιστούν.

ΑΕΚ: Μίλησαν Μάνταλος και Αλμέιδα!

Αυτό είναι ξεκάθαρο μέσα στην ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει να επαναληφθεί το φαινόμενο με τον Σέρχιο Αραούχο στα αποδυτήρια.

Έτσι πήρε τη σημαντική απόφαση και έχει ήδη ενημερώσει τον «Πετράν» για τον ρόλο του εντός και εκτός γηπέδου, ο οποίος δεν πρόκειται να αλλάξει.

Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον παίκτη που ΄χει συμπληρώσει 10ετία στην ΑΕΚ και αποτέλεσε προσωπική αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και έχει αγγίξει τα 33 χρόνια ζωής!

Ο Μάνταλος και στο περιβάλλον του έχει εκφράσει την κατανόηση για τα αγωνιστικά «θέλω» της επόμενης μέρας. Οπότε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Μήνυμα ελήφθη από τον Μάνταλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…